یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
رئیس جماعت اسلامی پاکستان: حمله آمریکا و اسرائیل به ایران، عمل تروریستی آشکار  است

حوزه/ رئیس جماعت اسلامی پاکستان حافظ نعیم الرحمان، تأکید کرد که حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران یک عمل تروریستی آشکار است و منطقه خاورمیانه را به سمت جنگ سوق می‌دهد. او هشدار داد که کشورهای مسلمان باید هوشیار باشند و تجربه ۲۵ سال تجاوزات تحت سرپرستی آمریکا را فراموش نکنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، رئیس جماعت اسلامی پاکستان حافظ نعیم الرحمان، اعلام کرد که حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران یک عمل تروریستی آشکار است و کل منطقه را به سمت جنگ سوق می‌دهد. وی افزود که آمریکا بار دیگر مذاکرات را به‌عنوان فریب و نیرنگ به کار برده است.

به گفته حافظ نعیم الرحمان، «هیئت صلح» دونالد ترامپ در واقع «هیئت جنگ» است. رئیس جماعت اسلامی تصریح کرد که آمریکا و اسرائیل با اهداف شیطانی خود کل خاورمیانه را در معرض خطر قرار داده‌اند و حکمرانان مسلمان باید چشمان خود را باز کنند.

وی همچنین یادآور شد که در ۲۵ سال گذشته، تحت سرپرستی آمریکا، چندین کشور مسلمان هدف تجاوز قرار گرفتند و آشوب در آنها پخش شد و حکمرانان پاکستان نیز باید این درس را به خاطر بسپارند که آمریکا دوست هیچ‌کس نیست.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha