سه‌شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۸
قرآن پناهگاه مستحکم ملت ایران در تنگناهاست

سخنران حرم بانوی کرامت با بیان اینکه ذکر و یاد خدا دلها را آرام و اضطراب را برطرف می کند، گفت: در شرایط کنونی که دشمن حمله‌ور شده ما نیاز داریم به پناهگاه قرآن پناهنده شویم؛ محافل قرآنی نیاز ضروری امروز ماست؛ چراکه تمام قدرت‌های بزرگ در برابر قدرت خداوند ناچیز هستند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم دولابی طی سخنانی در محفل ترتیل‌خوانی جزء سیزدهم قرآن کریم در حرم بانوی کرامت اظهار داشت: یکی از اصلی‌ترین لوازم رسیدن به استقلال و ایستادگی در برابر زورگویان و غارتگران داشتن تکیه‌گاه قوی است و بزرگ‌ترین تکیه‌گاه ذکر و یاد خداست که در سوره مبارکه رعد آیه ۲۸ اشاره شده است.

وی افزود: خداوند در این آیه از مردانی تمجید می‌کند که با یاد و ذکر خدا دل‌هایشان آرام می‌گیرد و در نقطه مقابل نیز اگر کسی یاد خدا را کنار بگذارد و غافل باشد گرفتار انواع مشکلات خواهد شد و اضطراب به او هجوم خواهد آورد.

سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: داستان این آیات، داستان ملت ایران و رژیم صهیونیستی است؛ چراکه ملت ایران صحنه را رها نمی‌کنند و ترس ندارند؛ اما در نقطه مقابل صهیونیست‌ها در پناهگاه هستند؛ اما باز می‌ترسند و گریه می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم تأکید کرد: خداوند در قرآن فرموده است اگر به یاد من باشید من هم به یاد شما خواهم بود و همچنین کسانی که خدا را فراموش کنند خداوند نیز آنها را فراموش خواهد کرد.

وی یادآور شد: در شرایط کنونی که دشمن حمله‌ور شده و نیاز داریم به پناهگاه قرآن پناهنده شویم، این محافل قرآنی نیاز ضروری است؛ چراکه تمام قدرت‌های بزرگ در برابر قدرت خداوند ناچیز هستند.

استاد حوزه علمیه قم تأکید کرد: گاهی بعضی حوادث کام انسان را تلخ می‌کند که نمونه آن شهادت رهبر عزیزمان است؛ اما حکمت بزرگ الهی در آن حادثه نهفته است و اگر نگران آینده کشور باشیم، یقیناً و حتماً خداوند یاری‌کننده است و نصرت و لطف خود را شامل حال ما خواهد نمود و آرامش خواهد داد.

وی افزود: رهبری شهید در نماز «جمعه نصر» تا لحظه آخر در مصلی ماندند و به دشمن هم فهماندند که ترسی از تهدیدات دشمن ندارند و این کار یک نمونه و الگو برای ماست که در مسیر انقلاب باید حرکت نماییم.

سخنران حرم بانوی کرامت در پایان گفت: اگر ملت صبوری به خرج دهند دشمن به عجز خواهد افتاد؛ از این رو شعار ملت ایران «جنگ جنگ تا پیروزی است» و مسیر ادامه خواهد داشت.

پایان پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha