دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۴

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، تشکل‌ها، هیئات مذهبی، مداحان اهل بیت(ع)، مبلغان دینی، کانون‌های فرهنگی و فعالان قرآنی وابسته به اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آران و بیدگل، با صدور بیانیه‌ای ضمن تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب اسلامی و خون پاک شهدا، با رهبر جدید انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای(حفظه الله) بیعت کردند.

در این بیانیه آمده است:
«إِنَّ الَّذینَ یُبایِعُونَکَ إِنَّما یُبایِعُونَ اللَّهَ یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدیهِم» (فتح/۱۰)»؛ کسانی که با تو بیعت می‌کنند در حقیقت با خدا بیعت می‌کنند و دست خدا بالای دست‌های آنان است.

جامعه مؤمن و انقلابی آران و بیدگل با الهام از مکتب اهل‌بیت(ع)، در امتداد راه امام خمینی(ره) و رهبر شهید انقلاب، همچنان استوار در مسیر ولایت فقیه حرکت خواهد کرد و حفظ عزت، استقلال و اقتدار ایران اسلامی را وظیفه‌ای دینی و انقلابی می‌داند.

تشکل‌های دینی، فرهنگی و قرآنی شهرستان آران و بیدگل همچون گذشته در میدان تبیین، جهاد فرهنگی، تقویت جبهه مقاومت و خدمت به مردم حضور فعال خواهند داشت و در این مسیر از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب تبعیت خواهند کرد.

مردم و فعالان فرهنگی و مذهبی آران و بیدگل با روحیه‌ای سرشار از ایمان و بصیرت، بار دیگر با رهبر جدید انقلاب اسلامی تجدید بیعت کرده و اعلام می‌کنند که تا پای جان در مسیر ولایت، انقلاب و آرمان‌های شهدا ایستاده‌اند.

شورای هیئات مذهبی آران و بیدگل/کانون مداحان/ شورای هیئات مذهبی و مداحان بانوان/دبیرخانه آیین ها و همایش های مذهبی/جامعه مبلغان دینی/کانون های فرهنگی تبلیغی/قاریان، حافظان، مؤسسات قرآن و عترت و خانه های قرآن/امور بانوان/قرارگاه جهاد تبیین/تشکل دانش آموزی نوآوین/تشکل دختران حاج قاسم

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha