سعیده خانی مدیر مدرسه علمیه خواهران ام ابیها(س) شهرستان تفت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد، با تسلیت شهادت ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه ای و شهادت جمعی از هم وطنان و سرداران شهید اظهار داشت: بانوان طلبه این مدرسه علمیه و بانوان بسیجی پایگاه ام کلثوم(س) پس از شنیدن خبر انتخاب سومین رهبر از سوی مجلس خبرگان رهبری، به صورت خودجوش برای سلامتی حضرت آیت الله سیدمجتبی خامنه ای و رزمندگان اسلام و پیروزی حق بر باطل، قربانی انجام دادند و همچون سالیان گذشته در ماه مبارک رمضان به نیابت از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به نیازمندان اهدا کردند.
وی افزود: بانوان طلبه شهرستان تفت که از ابتدای ماه مبارک رمضان فعالیت های تبلیغی و فرهنگی در سطح شهرستان را آغاز کرده بودند پس از شروع جنگ و حمله تروریستی صهیونی و آمریکایی وارد میدان شدند و همجون جنگ ۱۲ روزه با تشکیل ستاد ویژه به تبیین موضوع در بین اعضای خانواده و سپس جامعه بانوان سطح شهر پرداختند.
مدیر مدرسه علمیه ام ابیها(س) شهرستان تفت با اشاره به تاکیدات شهید امامخامنه ای به قرائت قرآن به خصوص سوره فتح، دعای توسل و دعای چهاردهم صحیفه سجادیه گفت: بانوان طلبه علاوه بر کمک به نیازمندان و اقدامات تبیینی و فرهنگی و تبلیغی همیشه به صورت گروهی و فردی برای عبور از بحران ها قرائت قرآن و ادعیه انجام می دهند و به دیگران نیز یادآوری می کنند.
خانی یادآور شد: با توجه به تعطیلی کلاس های حضوری و آموزش غیر حضوری، بانوان طلبه در این برهه حساس در میدان حضور دارند و علاوه بر برگزاری جلسات قرائت قرآن در محله، حضور در موکب ها برای خدمت رسانی به اجتماعات مردمی و جهادی، برای همبستگی با اقشار جامعه هر شب در خیابان های شهر به همراه خانواده و فرزندانشان حضور می یابند.
وی خاطرنشان کرد: بانوان طلبه شهرستان تفت پس از شنیدن خبر انتخاب حضرت آیت الله سیدمجتبی خامنه ای به رهبری انقلاب اسلامی و نائب امام زمان(عج) در اجتماع سراسری میثاق با امام امت و بیعت با معظم له حاضر شدند و در فضای مجازی به تبیین جایگاه ولایت فقیه برای اقشار جامعه می پردازند.
انتهای پیام/۴۱۳/۴۷











نظر شما