یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۲:۵۵
فعالیت طلاب مدرسه علمیه کوثر قلعه‌گنج در ایام جنگ رمضان+تصاویر

حوزه/ مدرسه علمیه کوثر(س) شهرستان قلعه‌گنج در جبهه جهاد جنگ رمضان، برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی متعددی را در سطح شهرستان و روستاهای منطقه برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، مدرسه علمیه کوثر(س) شهرستان قلعه‌گنج در جبهه جهاد جنگ رمضان، برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی متعددی را در سطح شهرستان و روستاهای منطقه برگزار کرد.

در این مدت، طلاب و مبلغین این مدرسه در برگزاری مراسم شهادت امیرالمؤمنین حضرت علی علیه‌السلام در سطح شهر همکاری فعال داشتند. همچنین با تهیه و توزیع افطاری میان روزه‌داران در مسجد جامع شهرستان و پذیرایی در تجمعات مردمی، در خدمت‌رسانی به مردم مشارکت کردند.

از دیگر برنامه‌های اجرا شده می‌توان به برگزاری جلسات خانگی توسط مبلغین در روستاها و همچنین برگزاری تجمعات مردمی در سطح روستاها اشاره کرد. در همین راستا، مبلغین در مناطق مختلف با سومین رهبر انقلاب اسلامی ایران نیز تجدید بیعت کردند.

برپایی ایستگاه‌های صلواتی از دیگر فعالیت‌های این مدرسه بود که با مشارکت دختران دهه نودی و با سرپرستی طلاب برگزار شد. همچنین مبلغین مدرسه علمیه در شب‌های قدر اقدام به برپایی ایستگاه‌های صلواتی و خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان در مراسم کردند.

طلاب و مبلغین مدرسه علمیه کوثر قلعه‌گنج همچنین در تجمعات شبانه مردمی حضور فعال داشتند و در راهپیمایی روز جهانی قدس نیز شرکت کردند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha