یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
برپایی موکب مدرسه علمیه امام خمینی(ره) گرگان به مناسبت شهادت امام خامنه‌ای+ تصاویر

حوزه/ همزمان با ایام سوگواری شهادت حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مد ظله العالی)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، مدرسه علمیه امام خمینی(ره) شهرستان گرگان با برپایی موکب عزاداری در مصلی وحدت این شهرستان، ارادت و دلدادگی خود را به ایشان ابراز داشت.

به گزارش خبرگزاری حوزه از گرگان، در پی شهادت حضرت آیت‌الله العظمی امام سید علی حسینی خامنه‌ای (مد ظله العالی)، مدرسه علمیه امام خمینی (ره) شهرستان گرگان نیز به مدت سه شب با رویکردی فرهنگی و مذهبی، اقدام به برپایی موکب عزاداری در مصلی وحدت این شهرستان نمود.

حضور پرشور کادر و طلاب مدرسه علمیه امام خمینی (ره) گرگان در کنار عموم مردم ولایت‌مدار شهرستان، جلوه‌ای زیبا از وحدت و همدلی در سوگ رهبر بصیر و شجاع انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت. این اقدام فرهنگی، نشان‌دهنده عمق پیوند عاطفی و اعتقادی مردم با آرمان‌های امام راحل (ره) و حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای (قدس سره) است.

مدرسه علمیه امام خمینی (ره) گرگان با برگزاری این مراسم، ضمن ابراز همدردی با خانواده معظم شهدا به خصوص شهدا جنگ تحمیلی رمضان و عموم ملت ایران، یاد و خاطره امام سید علی حسینی خامنه‌ای (مد ظله العالی) را گرامی داشت و بر تبعیت از راه و آرمان‌های ایشان و بیعت با خلف صالح ایشان حضرت آیت الله سید محتبی حسینی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کرد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha