سه‌شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۳
وعده الهی برتری مؤمنان است به شرط آنکه ایمان و اعتماد خود را حفظ کنند+تصاویر

حوزه/ خانم بی‌خسته با اشاره به شأن نزول آیه ۱۳۹ آل عمران افزود: خداوند در این آیه به مؤمنان یادآوری می‌کند که حق ندارند به خود غم و اندوه راه دهند؛ چراکه هرچند دشمن ضرباتی وارد کرده است، اما وعده الهی برتری مؤمنان است، به شرط آنکه ایمان و اعتماد خود را حفظ کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، نشست «جهاد تبیین» با حضور سرکار خانم بی‌خسته، مدیر مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا البتول سلام‌الله‌علیها کشکوئیه، صبح روز ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ با حضور طلاب و مبلغین این منطقه برگزار شد.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا البتول سلام‌الله‌علیها در ابتدای این نشست با تسلیت شهادت قائد امت اسلام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و تبریک انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی، گفت: این انتخاب، تصمیمی شایسته و به‌جا برای جمهوری اسلامی ایران بود و نشان‌دهنده تداوم مسیر انقلاب اسلامی و رهبری در این نظام است.

وی در ادامه سخنان خود با استناد به آیه‌ای از سوره آل‌عمران اظهار کرد: خداوند متعال در آیه ۱۳۹ سوره آل‌عمران می‌فرماید “وَلا تَهِنُوا وَلا تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الأَعْلَوْنَ إِن کُنتُم مُؤْمِنِینَ”. رهبر عزیزمان در دو سال پایانی عمر شریف خود بارها این آیه را تلاوت می‌کردند.

خانم بی‌خسته با اشاره به شأن نزول این آیه افزود: این آیه در جریان جنگ احد نازل شد؛ زمانی که مسلمانان پس از شکست دچار سستی و اندوه شدند و نسبت به وعده الهی دچار تردید شدند. خداوند در این آیه به مؤمنان یادآوری می‌کند که حق ندارند به خود غم و اندوه راه دهند؛ چراکه هرچند دشمن ضرباتی وارد کرده است، اما وعده الهی برتری مؤمنان است، به شرط آنکه ایمان و اعتماد خود را حفظ کنند.

وی ادامه داد: در آیات بعد نیز خداوند می‌فرماید که این گردش حوادث در میان اقوام مختلف، بخشی از سنت الهی است تا ایمان مؤمنان آشکار شود؛ چنان‌که می‌فرماید“لِیَعْلَمَ اللّهُ الَّذِینَ آمَنُوا”. در ادامه نیز تأکید می‌کند که خداوند هرگز ظالمان را دوست ندارد“وَاللَّهُ لا یُحِبُّ الظَّالِمِینَ”.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا البتول سلام‌الله‌علیها کشکوئیه با تأکید بر ضرورت حفظ روحیه امید در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: اگر مؤمنان در برابر سختی‌های جنگ و از دست دادن فرماندهان دچار ناامیدی شوند، این مسئله می‌تواند آسیب‌های جدی به جامعه وارد کند. در حالی که وعده الهی برتری امت اسلام است، به شرط آنکه مؤمنان ناامید نشوند و ایمان و اعتماد خود به خداوند را حفظ کنند.

این نشست با هدف تبیین شرایط روز و تقویت روحیه امید و بصیرت در میان طلاب و مبلغین منطقه کشکوئیه برگزار شد.

گفتنی است، در پایان این نشست، طلاب طومار بیعت با رهبر سوم انقلاب را امضا نمودند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha