جمعه ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۵
خون شهدا ضامن پیروزی نهایی جبهه حق است

حوزه/ رئیس دادگاه عمومی بخش شبانکاره با محکوم کردن شایعات معاندان درباره حضور ولی‌فقیه در پناهگاه، این ادعاها را مشابه تهمت‌های وارد شده به امیرالمؤمنین(ع) دانست و تأکید کرد خون شهدا ضامن پیروزی نهایی جبهه حق خواهد بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، مهران آب‌شیرینی، رئیس دادگاه عمومی بخش شبانکاره، شامگاه پنجشنبه در اجتماع مردمی بیعت با رهبر انقلاب در میدان حافظ شهر برازجان با اشاره به تجاوزات اخیر استکبار به اماکن غیرنظامی و شهادت مظلومانه رهبر انقلاب بر آمادگی کامل ملت برای انتقام سخت و بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای تأکید، و اظهار کرد: این مقطع تاریخی موعد پاسخ قاطع به تحریکات دشمنان منطقه‌ای و صیانت از آرمان‌های نظام است.

رئیس دادگاه عمومی بخش شبانکاره شهادت ولی‌فقیه در حین قرائت قرآن را بزرگترین مصیبت پس از ائمه هدی خواند و شایعات معاندان درباره حضور ایشان در پناهگاه را با تهمت‌های وارد شده به امیرالمؤمنین (ع) مقایسه کرد و گفت: خون شهدا ضامن پیروزی نهایی در جبهه حق است.

وی موقعیت کنونی نظام را مشابه شرایط جنگ احزاب و نبرد خیبر توصیف کرد و افزود: دشمن در دو جبهه داخلی و استراتژیک علیه ملت توطئه می‌کند مسئولان و مردم با هوشیاری مانع از تکرار حوادثی همچون رها کردن تنگه احد در زمان معاصر شوند.

آب‌شیرینی برخی کشورهای خلیج‌فارس را گاوهای شیرده نامید و زمان قربانی کردن آن‌ها را نزدیک دانست و خاطرنشان کرد: مکتب عاشورا اجازه نمی‌دهد مکر دشمنان در لباس مذاکره خللی در اراده آهنین مردم ایجاد کند.

رئیس دادگاه عمومی بخش شبانکاره در ادامه سخنان خود تنگه هرمز را خط قرمز نظامی و استراتژیک کشور دانست که رها کردن آن به منزله پشت کردن به خون شهداست و پیروزی در جنگ نظامی و اقتصادی را قطعی برشمرد و بر ضرورت مقابله با فتنه‌های خیابانی دشمن تأکید کرد.

وی در پایان با تجلیل از شخصیت والای نایب امام زمان (عج) آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای تداوم مسیر امام راحل و قائد شهید را میثاق ابدی امت دانست و ابراز اطمینان کرد که تحت زعامت جدید دست قدرت الهی بار دیگر نصرت را برای جبهه اسلام رقم خواهد زد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha