به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله محسن اراکی در پیامی شهادت حضرت حجتالاسلام والمسلمین سیداسماعیل خطیب وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران را تسلیت گفت.
متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت حضرت حجتالاسلام والمسلمین حاج سیداسماعیل خطیب(طاب ثراه) به دست اشقیاء سیه روی آمریکائی و صهیونی برگ افتخار دیگری بود که بر کتاب ضخیم افتخارات این بنده صالح خدا افزوده شد.
شهادت این سلاله طاهره حضرت زهرا سلاماللهعلیها، که عمر شریف خویش را در میدان جهاد و مجاهدت در راه خدمت به اسلام، انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران سپری نمود، به پیشگاه مقدس مولایمان حضرت بقیةالله الأعظم ارواحنا فداه، مقام معظم رهبری حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای(دام ظله)، ملت شریف و قهرمان ایران اسلامی و خاندان مکرم خطیب و مجموعه مخلص وزارت اطلاعات تبریک و تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن شهید والامقام علوّ درجات مسئلت می نمایم.
محسن اراکی










نظر شما