شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۳
خبرنگاران شهید المیادین در خدمت انتقال صدای مظلومیت مردم منطقه بودند

حوزه/ صالحی ضمن تسلیت به اصحاب رسانه برای شهادت خبرنگاران در جریان حملات رژیم صهیونیستی در لبنان، گفت: امیدواریم در مسیری که این شهدا آغاز کردند و با خونی که ریخته شده، هزاران خبرنگار و رسانه جدید برای رساندن صدای مقاومت خلق شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با شبکه المنار ضمن تسلیت به اصحاب این رسانه و خانواده شهید علی شعیب خبرنگار این شبکه و فاطمه فتونی خبرنگار المیادین، گفت: اصحاب رسانه‌ای که در کنار مقاومت بودند از همان ابتدایی که وارد این وادی شدند این آینده را برای خود می‌دیدند؛ آینده شهادت برای رساندن مظلومیت مردمی که از رژیم صهیونیستی متاثر شدند و تحت فشار این رژیم قرار گرفتند.

صالحی ادامه داد: امیدواریم در مسیری که این شهدا آغاز کردند و با خونی که ریخته شده، هزاران خبرنگار و رسانه جدید برای رساندن صدای مقاومت خلق شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با یادآوری اینکه رسانه‌ها به عنوان زبان ملت‌ها حساب می‌شوند و خبرنگاران صدای ملت‌ها هستند، بیان کرد: در همه جنگ‌ها اصحاب رسانه به عنوان حریم امن به حساب می‌آیند، به علت اینکه صدای ملت‌ها به حساب می‌آیند و از این جهت اهمیت پیدا می‌کند که این صدا محفوظ بماند.

صالحی افزود: رژیم متجاوز صهیونیستی در طول دوره‌ای که سرزمین قدس را اشغال کرد، به هیچ یک از نقاط خط قرمز حقوق اخلاقی و انسانی وفادار نبود. کودکانی که در غزه و فلسطین به شهادت رسیدند نمایی از این رفتار هستند.

وزیر ارشاد گفت: امروز شهادت عزیزان خبرنگار ما بازهم بر این پرونده قطور ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی افزود، این عزیزان کاری نداشتند و همت و حرفه‌ آنها در خدمت انتقال صدای مظلومیت مردم منطقه بوده و امروز با این تهاجم به شهادت رسیدند.

وی با بیان اینکه بی‌تردید صدای ملت‌ها خاموش‌شدنی نیست، ابراز کرد: ممکن است رژیم صهیونیستی خبرنگاران را به شهادت برساند، ممکن است مراکز رسانه‌ای را با بمب‌ها نابود کند اما ملت‌ها صدایشان‌ را به‌گونه‌های دیگر منتقل می‌کنند، خبرنگاران جدیدی برخواهند خاست و قلم و دوربین عکاسی را خواهند داشت و همچنان مظلومیت مردم فلسطین، لبنان و ایران و همه ملت‌هایی که در فضای این مظلومیت در طول ۷۰، ۹۰ سال در ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی قرار داشتند را روایت می‌کنند. آینده جهان بدون رژیم صهیونیستی، آینده صلح و عدالت و فضای هم‌زیستی مسالمت‌آمیز ملت‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha