سه‌شنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۳
امام جمعه دیواندره: صبر و استقامت مهم‌ترین عامل پیروزی در برابر دشمنان است

حوزه/ ماموستا مرادی با استناد به آیات قرآن کریم، صبر و استقامت را مهم‌ترین عامل پیروزی در برابر دشمنان دانست و گفت: صبر به معنای سکون و انفعال نیست، بلکه به معنای ایستادگی، مقاومت و پیگیری اهداف با عقلانیت و تدبیر است.

ماموستا جلال مرادی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در سنندج با اشاره به شرایط حساس منطقه‌ای و ضرورت تقویت روحیه مقاومت در جامعه، بر آمادگی، صبر و استقامت در برابر دشمنان تأکید و اظهار کرد: جامعه اسلامی باید با حفظ وحدت، آرامش و تکیه بر آموزه‌های قرآن کریم مسیر مقاومت و پایداری را ادامه دهد.

وی با استناد به آیه ۶۰ سوره مبارکه انفال اظهار کرد: خداوند متعال در این آیه مسلمانان را به آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمنان دعوت می‌کند و می‌فرماید: «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ…»؛ یعنی هر نیرویی در توان دارید برای مقابله با دشمن آماده سازید تا دشمنان خدا و دشمنان خود را بازدارید.

امام جمعه دیواندره در ادامه با تشریح مفهوم صبر گفت: صبر به معنای نشستن و دست روی دست گذاشتن و انتظار کشیدن برای حوادث نیست، بلکه صبر یعنی ایستادگی، مقاومت و تغییر ندادن محاسبات درست در برابر خدعه‌گری دشمن.

ماموستا مرادی افزود: صبر زمانی به نتیجه می‌رسد که با عقلانیت، تدبیر و مشورت همراه باشد؛ همان‌گونه که در قرآن کریم آمده است «وَأَمْرُهُمْ شُورَی بَیْنَهُمْ» و این رویکرد می‌تواند جامعه را در مسیر پیروزی و پیشرفت قرار دهد.

وی با اشاره به آموزه‌های قرآنی درباره پیروزی مؤمنان در نبردهای نابرابر گفت: قرآن کریم صبر و استقامت را شرط اساسی پیروزی معرفی می‌کند و می‌فرماید اگر گروهی از مؤمنان با استقامت باشند، حتی در برابر دشمنانی چند برابر خود نیز به پیروزی خواهند رسید.

امام جمعه دیواندره همچنین بر اهمیت ارتباط مؤثر با مردم تأکید کرد و گفت: پیام‌های دینی و اجتماعی باید با زبان و ادبیات قابل فهم برای مردم بیان شود؛ همان‌گونه که خداوند می‌فرماید: «وَمَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلَّا بِلِسَانِ قَوْمِهِ» تا حقایق برای مردم روشن شود.

ماموستا مرادی در پایان با اشاره به ضرورت روشنگری در جامعه گفت: در شرایط کنونی جهاد تبیین و حضور فعال در میدان دفاع از ارزش‌های دینی و تقویت وحدت و آرامش در جامعه از مهم‌ترین وظایف نخبگان، علما و فعالان فرهنگی است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha