جمعه ۱۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۰
پیکار با دشمن تا قطع پای آمریکا از منطقه و نابودی صهیون ادامه دارد

حوزه/ امام جمعه تکاب با اشاره به اعلام آمادگی هشت میلیون و چهارصد هزار نفر از مردم عزیز ایران تا این لحظه برای دفاع از خاک کشور در پویش مردمی «جانفدا» گفت: این روحیه حاکی از آن است که مردم باور دارند «حسبنا الله و نعم الوکیل» و باور دارند که در راه حق قدم برمی‌دارند و این راه و دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و کشورشان را سعادتی عظیم می‌دانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت‌الاسلام مصطفی کوهی، امام جمعه تکاب، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مصلای این شهر برگزار شد، با استناد به آیات قرآن و تأکید بر ثبات قدم و مقاومت در برابر دشمن، اظهار داشت: صلاح مردم ایران در این است که تا قطع پای آمریکا از غرب آسیا و نابودی اسرائیل، پیکار و نبرد را ادامه دهند. وی همچنین با اشاره به پویش مردمی «جانفدا» و اعلام آمادگی هشت میلیون و چهارصد هزار نفر برای دفاع از خاک کشور، تأکید کرد ملتی که آرزوی شهادت دارد، شکست‌خورده و تسلیم نمی‌شود.

ثبات قدم؛ مأموریت الهی

امام جمعه تکاب با اشاره به آیه شریفه «فاثبتوا» اظهار داشت: ما مأمور به ثبات قدم در جبهه حق هستیم؛ یعنی استقامت و مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن. اما همین پایداری را هم باید از خدا بخواهیم. وی با استناد به فرمایش امام خمینی(ره) که فرمودند «ملت ایران باید به فکر باشد اگر لحظه‌ای سستی کند تا ابد له می‌شود»، افزود: ثبات قدم و مقاومت، توصیه قرآن کریم برای پیکار با دشمن است و اگر ملتی در مقابل دشمن سستی کند، تحقیر می‌شود.

جنگ تا پایان فتنه و ناامنی

وی با اشاره به آیه شریفه «وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّیٰ لَا تَکُونَ فِتْنَةٌ» تصریح کرد: قرآن کریم می‌فرماید با آنان بجنگید تا هیچ نوع فساد و فتنه و خونریزی و ناامنی بر جا نماند. امروز صلاح مردم ایران در این است که تا قطع کردن پای آمریکا از غرب آسیا و منطقه و نابودی اسرائیل، پیکار و نبرد را ادامه دهند، چرا که وجود آمریکا در منطقه همیشه سایه جنگ و تهدید را بر سر ما نگه خواهد داشت.

حجت الاسلام کوهی با استناد به آیه ۵۷ سوره انفال افزود: اگر در میدان جنگ بر دشمن دست یافتی، با وارد کردن مجازات و عقوبت سنگین، دیگر کسانی را که دنبال آنان هستند تار و مار کن تا متذکر قدرت شما شوند و از خیال جنگ با تو بازایستند.

برخورد شدید با خائنان

امام جمعه تکاب با تأکید بر اینکه اسلام دین رأفت و رحمت است، اما خیانت و پیمان‌شکنی و بهم‌زنندگان نظم و امنیت را تحمل نمی‌کند، گفت: برخورد با خائنان بخشی از پیکار شدید با دشمن است و اگر به خائنین ترحم شود یا برخورد نشود، همچنان تهدید و فتنه پابرجا خواهد بود. لذا دستگاه قضایی و امنیتی باید با خائنین به وطن و وطن‌فروشان به شدت برخورد کند، چرا که خدای سبحان در قرآن کریم می‌فرماید: «إِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ الْخَائِنِینَ»؛ خدا خائنان را دوست ندارد.

حراست از نظام؛ برتر از هزار شب عبادت

حجت الاسلام کوهی از مصادیق و جلوه‌های تقوا را فدا شدن برای اسلام و نظام اسلامی دانست و با استناد به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) گفت: حراست یک شب از اسلام و کشور و نظام اسلامی، از هزار شب عبادت که روزهایش را هم روزه بگیرند، بالاتر است. وی با تقدیر از حضور مردم در صحنه‌ها و میادین دفاع از نظام اسلامی افزود: آفرین بر این مردم که اینچنین روح مطهر شهدای خود را شاد می‌کنند و با حضور خود از نظام اسلامی و کشورشان و جبهه ایمان و مقاومت دفاع می‌کنند.

حسبنا الله و نعم الوکیل؛ رمز پیروزی ملت

امام جمعه تکاب با اشاره به اعلام آمادگی هشت میلیون و چهارصد هزار نفر از مردم عزیز ایران تا این لحظه برای دفاع از خاک کشور در پویش مردمی «جانفدا» گفت: این روحیه حاکی از آن است که مردم باور دارند «حسبنا الله و نعم الوکیل» و باور دارند که در راه حق قدم برمی‌دارند و این راه و دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و کشورشان را سعادتی عظیم می‌دانند.

هشدار به ترامپ؛ ملت ایران تسلیم نمی‌شود

وی خطاب به آمریکا و رئیس‌جمهور آن اظهار داشت: این آمریکایی که این همه هیاهو می‌کند که ما را بترساند، بداند ملتی که آرزویشان شهادت در راه خداست، ملتی که وقتی دست و پایشان در جنگ قطع می‌شود به درگاه خدا اعلام می‌کنند خدایا من ببخش که لیاقت شهادت نداشتم، چنین ملتی مگر شکست می‌خورد، چنین ملتی مگر تسلیم می‌شود؟ خدا راه شکست را به روی ما بسته است.

حجت الاسلام کوهی با اشاره به آیه شریفه «قُلْ هَلْ تَرَبَّصُونَ بِنَا إِلَّا إِحْدَی الْحُسْنَیَیْنِ» افزود: شما غیر از دو راه نیکویی در مقابل ما بیشتر می‌بینید؟ یکی راه شهادت که افتخارش همیشگی و ثابت و لایزال است و دیگری راه پیروزی ظاهری، و هر دو برای ما پیروزی است. همان‌طور که امام شهیدمان فرمودند ما به سوی جنگ پرواز می‌کنیم.

سقوط اف۳۵ و عزل فرماندهان ارتش آمریکا

امام جمعه تکاب با اشاره به جنگنده اف۳۵ آمریکا گفت: این کودک‌کش آمریکایی به اف۳۵ اش افتخار می‌کرد و عکس این جنگنده را با غرور بر سینه می‌زد. دیدید که هوافضای سپاه مقتدر چگونه غرور شما را زیر پا گذاشت و آن را امروز مجدداً ساقط کرد. ارتش آمریکا آن چنان سیلی از رزمندگان اسلام و ایران دریافت کرده است که دولت آمریکا سردرگم شده و مجبور شد ۱۲ نفر از فرماندهان ارشد ارتششان را عزل کنند.

وی در پایان تأکید کرد: ما به آمریکایی کودک‌کش اعلام می‌کنیم این تازه آغاز راه است و تازه روزهای خوش شماست. بدانید همان‌طور که توانستیم به اذن خدا بهترین سوخت‌رسان‌ها و مجهزترین پایگاه‌ها و افسران‌تان را به درک واصل کنیم، به اذن خدا مجاهدان اسلام وارد سرزمین‌های اشغالی خواهند شد و تل‌آویو را قبرستان شما خواهند کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha