چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۲
برپایی موکب سنگر مشاور خانواده در میدان فردوسی تهران همزمان با جنگ رمضان

حوزه/معاون فرهنگی مدرسه علمیه ریحانه الرسول(س) از برپایی موکب فرهنگی به همت اساتید و طلاب این مدرسه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، زهرا اردبیلی از فعالیت موکب فرهنگی «سنگر مشاور خانواده» در میدان فردوسی تهران خبر داد و اظهار کرد: این موکب از اول فروردین‌ماه هر شب از ساعت ۲۱ تا ۲۳ میزبان شهروندان و مردم حافظ امنیت خیابان ها است.

وی با بیان اینکه محور اصلی فعالیت این موکب ارائه خدمات مشاوره‌ای و فرهنگی به خانواده‌ها است، گفت: در غرفه «سنگر مشاور خانواده» خدمات متنوعی از جمله مشاوره روانشناسی، مشاوره مذهبی، ارائه راهکارهای سبک زندگی اسلامی، پاسخ به شبهات اعتقادی و بیان احکام شرعی به مراجعان ارائه می‌شود.

معاون فرهنگی مدرسه علمیه ریحانه‌الرسول(س) افزود: در کنار این خدمات، برنامه‌های متنوعی نیز با هدف امیدآفرینی، تقویت روحیه و افزایش تاب‌آوری اجتماعی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به اجرای ویژه‌برنامه‌های کودک و نوجوان اشاره کرد که شامل پرده‌خوانی غدیر برای آشنایی کودکان و نوجوانان با مفهوم ولایت و همچنین پرده‌خوانی احکام برای آموزش ساده و جذاب احکام دینی در سطح کودکان و نوجوانان است.

وی برگزاری بازی‌های فکری و آموزشی با محوریت آموزش مفاهیم استکبارستیزی، برپایی نمایشگاه اقلام فرهنگی، اجرای نقاشی چهره رهبر شهید توسط بانوان هنرمند و عرضه آثار به علاقه‌مندان حاضر در مسیر راهپیمایی را از دیگر برنامه‌های این موکب عنوان کرد.

وی در پایان بیان کرد: همچنین مسابقات فرهنگی متنوعی برای مخاطبان برگزار می‌شود و به برگزیدگان هدایایی اهدا می گردد تا فضای نشاط، امید و آشنایی با مفاهیم دینی در میان خانواده‌ها و نسل نوجوان بیش از پیش تقویت شود.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha