پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۱
ملت ایستاده در دفاع از میهن و نظام تا آخرین نفس

حوزه/نماینده ولی فقیه در استان لرستان گفت:مردم در دفاع از میهن و نظام مقدس جمهوری اسلامی تا آخرین نفس ایستاده‌اند،اگرچه قلب آنان مالامال از غم و خشم است، اما این خشم را به دفاع از میهن اسلامی و حضور و استقامت تبدیل کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد،حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان امروز در آئین چهلمین روز شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی سیدعلی حسینی خامنه‌ای (ره) گفت: مردم لرستان همچون دیگر استان‌ها ۴۰ شبانه روز است که در خیابان‌ها و میادین شهرها و روستاها حضور دارند و این حضور حماسی با یاری پروردگار تا رسیدن به نتیجه نهایی استمرار خواهد داشت.

وی تصریح کرد: این پرچم‌های برافراشته به این معنا است که مردم در دفاع از میهن اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی تا آخرین نفس ایستاده‌اند و اگرچه قلب آنان مالامال از غم و خشم است، اما این خشم را به دفاع از میهن اسلامی و حضور و استقامت تبدیل کرده‌اند.

امام جمعه خرم آباد با اشاره به اینکه امام شهید، قرآن ناطق در این عصر بودند و به مردم علاقه فراوانی داشتند خاطرنشان کرد: امروز محبت ایشان در تمام وجود این مردم عیان شده و ۴۰ روز است با حضور حماسی در خیابان‌ها داغدار امام شهیدشان هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی ادامه داد: مردم لرستان در این مدت با حضور در عرصه و میدان پا به پای نیروهای مسلح و ارکان خدمتگزار در حوزه‌های مختلف برای دفاع از نظام اسلامی و بیعت با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای فعال هستند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مردم ایران اسلامی تا آخرین نفس در صیانت از اهداف و آرمان های اسلام و انقلاب گام بر می دارند گفت: مردم شبانه روز در دفاع از اسلام و نظام اسلامی محکم و استوار در جنگ ۱۲ روزه، اغتشاش‌های خیابانی و دفاع مقدس کنونی ایستاده‌اند و لرستان یکی از استان‌هایی است که بیشترین شهید را تقدیم کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha