جمعه ۲۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۳
اسفند ۱۴۰۴ سرآغاز فصل نوین قدرت ایران اسلامی شد / ملت ایران اسلامی میراث‌دار عاشور است

حوزه/ امام جمعه بیرجند گفت: هوشیاری ملت و اقتدار رزمندگان، هجوم وحشیانه دشمن را به فرصتی برای قدرت‌گیری هرچه بیشتر ایران اسلامی تبدیل کرده و امروز پرچم جمهوری اسلامی در عمق دل‌های حق‌جویان جهان برافراشته شده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بیرجند، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین نوفرستی، امام جمعه موقت بیرجند، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه در مصلای المهدی (عج) گفت: چهل شبانه‌روز از یکی از سنگین‌ترین مصیبت‌های عمومی در تاریخ این ملت می‌گذرد. دشمنان گمان می‌کردند با شهادت رهبر امت، همان بلایی بر سر این امت بیاید که در غیبت حضرت موسی (ع) رخ داد و سامری‌ها مردم را گمراه کردند؛ اما اصحاب رهبر شهید و ملت ولایتمدار همچون کوهی استوار در برابر همه فتنه‌ها ایستادگی کردند.

وی با تأکید بر اینکه واژه «ولایت» معجزه‌ای است که در بحران‌ها مردم را به صحنه می‌آورد، افزود: ملت ایران در این چهل روز ثابت کرد بی‌واسطه وارث عاشورای حسینی است. ایستادگی آن‌چنان شگرف بود که هم دشمن دندان‌مسلح را به حیرت واداشت و هم آزادگان جهان را به تحسین وادار کرد.

امام جمعه موقت بیرجند به حملات اخیر دشمن اشاره کرد و گفت: مستکبران و رژیم صهیونیستی در این مدت نقاب از چهره دروغین خود برداشتند و چهره زشت قتل، کودک‌کشی و استبداد را آشکار کردند. اما در برابر آن‌ها، فرزندان غیور خمینی کبیر و خامنه‌ای عزیز و نیروهای مسلح ما با توان موشکی، پهپادی و اشراف اطلاعاتی، در خط مقدم نبردی جانانه درخشیدند.

حجت‌الاسلام و المسلمین نوفرستی خاطرنشان کرد: با وجود خسارت‌های ناشی از هجوم وحشیانه دشمن، هوشیاری ملت و اقتدار رزمندگان سبب شد اسفند ۱۴۰۴ به سرآغاز فصل نوینی از قدرت‌گیری ایران اسلامی تبدیل شود. امروز پرچم ایران نه تنها در جغرافیا، بلکه در عمق دل‌های حق‌جوی جهان برافراشته شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید انقلاب پرداخت و گفت: ایشان مجاهدی خستگی‌ناپذیر، عالمی ربانی و اهل تضرع و توسل بودند که از عمق جان به وعده‌های الهی ایمان داشتند. امروز مدیون ۳۷ سال هدایت حکیمانه ایشان در جایگاه ولایت و فرماندهی کل قوا هستیم. هویت‌بخشی به ملت ایران، ارتقای توانمندی‌های نظامی، نقطه‌زنی دقیق موشک‌ها و تربیت نسلی مؤمن و انقلابی، همه حاصل نگاه راهبردی و اشراف دقیق ایشان بر مسائل ملی و بین‌المللی بود.

امام جمعه موقت بیرجند اذعان داشت: هرچند فراق آن پیشوای شهید داغی بزرگ است، اما رویش‌های این انقلاب و اقتدار نظام اسلامی نشان می‌دهد که مسیر نورانی امام و شهدا با صلابت و تحت هدایت‌های جدید ادامه خواهد یافت.

حجت‌الاسلام و المسلمین نوفرستی با اشاره به مشارکت شگفت‌انگیز مردم در پویش میلیونی «جان‌فدا برای ایران» گفت: این حضور حماسی و فریاد ملت در میادین، مستقیماً بر نتیجه مذاکرات و معادلات بین‌المللی اثر می‌گذارد و اقتدار نظام را به رخ جهانیان می‌کشد.

وی با تأکید بر اشراف کامل نظام بر تحرکات دشمن، بر لزوم حفظ وحدت و انسجام افزود: برخی تصور نکنند تصمیمات کلان در حوزه‌های حساس بر عهده اشخاص یا دستگاه‌های اجرایی صِرف است. طبق قانون اساسی و موازین شرعی، تصمیم‌گیری در خصوص «صلح و جنگ» منحصراً در صلاحیت مقام ولایت و فرماندهی کل قوا است.

حجت‌الاسلام و المسلمین نوفرستی در پایان به بیانیه و پیام اخیر رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، اشاره کرد و گفت: این پیامِ عالمانه و زمان‌شناس، بسیاری از گره‌ها و شبهات را گشود. نگاه ایشان، ادامه همان نگاه پدرانه رهبر شهید است که همه ملت را فرزندان خود می‌دانستند. این تحول عظیم قلبی که نه تنها در ایران بلکه در جهان رقم خورده، نشانه‌ای از پیروزی حتمی جبهه حق است.

انتهای خبر/11

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha