شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۴
حضور حماسی مردم در میدان نشانه فهم عمومی نسبت به شرایط است

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین علی پناه حضور حماسی مردم در میدان طی جنگ رمضان را نشانه فهم عمومی نسبت به شرایط دانست و گفت: مردم دست دشمن را خواندند و فهمیدند آنها می‌خواهند از شرایط سوءاستفاده کنند. حضور مردم با محوریت مساجد در اجتماعات شبانه، نشان از وفاداری مردم به انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین میثم علی پناه، کارشناس دینی در گفت و گو با خبرگزاری حوزه در تهران با اشاره به اجتماعات شبانه مردم در طول ۴۲ شب گذشته، پس از شهادت امام شهید، اظهار کرد: یکی از برنامه‌هایی که ایادی استکبار جهانی، آمریکا و اسرائیل دنبال می‌کردند، دل‌خوشی به اغتشاشات داخلی بود، تصور می‌کردند ابتدا رأس هرم را حذف می‌کنند، بعد جنگ را راه می‌اندازند و سپس عوامل داخلی آنها شورش را رقم می‌زنند، اما ایران را درست تحلیل نکرده بودند.

کارشناس دینی با اشاره به ماهیت مردمی انقلاب اسلامی، گفت: انقلاب ما سلطنتی و پادشاهی نیست؛ مردم‌سالار است. سومین رهبر انقلاب توسط نمایندگان مردم در خبرگان رهبری انتخاب شد. مردم ولی‌نعمتان این انقلاب هستند و طی ۴۷ سال گذشته خودشان از انقلاب محافظت کرده‌اند.

وی مساجد و اماکن مذهبی را «سنگرهای مهم شکل‌گیری و تداوم انقلاب» خواند و افزود: قیام ۱۵ خرداد ۴۲ از امامزاده جعفر(ع) پیشوا آغاز شد و مساجد مختلف به آن پیوستند. در دفاع مقدس و حتی در دوران کرونا هم مساجد پای کار مردم بودند؛ از ضدعفونی شهرها تا توزیع بسته‌های معیشتی توسط بچه های مسجد انجام می شد.

کارشناس دینی ابراز کرد: در اجتماعاتی که پس از شهادت رهبر انقلاب در سراسر کشور برگزار می شود، مردم از هیئت های مذهبی، بقاع متبرکه و مساجد شاخص حرکت می کنند و این حضور شبانه را تا هر زمان که لازم باشد ادامه می دهند تا صحنه را برای ضدانقلاب و اغتشاشگران خالی نکنند.

حضور اخیر مردم نشانه فهم عمومی نسبت به شرایط است

وی حضور اخیر مردم را نشانه فهم عمومی نسبت به شرایط دانست و تصریح کرد: مردم دست دشمن را خواندند و فهمیدند آنها می‌خواهند از شرایط سوءاستفاده کنند. حضور مردم با محوریت مساجد در اجتماعات شبانه، نشان از وفاداری مردم به انقلاب است حتی کسانی که تا امروز در صحنه نبودند، در اجتماعات خونخواهی شهادت رهبر انقلاب حضور می یابند.

حجت الاسلام والمسلمین علی پناه با تأکید بر روحیه شهادت‌طلبی ملت ایران، افزود: ملت ما ملتی است که شهادت برایش افتخار است. سربازان رشید ما در ارتش، سپاه، بسیج و نیروی انتظامی در جنگ شهید شدند، اما آنها از این شهادت‌ها ناامید نمی‌شوند و روحیه تازه‌تری می‌گیرند. این جنگ باعث دمیدن روحیه مقاومت جدیدی در منطقه، جهان اسلام و محور مقاومت و همچنین در ملت ما شده است.

کارشناس دینی با اشاره به حضور گسترده مردم در صحنه، بیان کرد: جمعیت‌های میلیونی که هر شب در میادین هستند، در دنیا بی‌نظیر است. تا جایی که حتی رئیس جمهور آمریکا گفته بود اینها هوش مصنوعی هستند در حالی که خبرنگاران خارجی خودشان در بین مردم حضور دارند و این لحظات را ثبت می‌ کنند و میدان‌داری مساجد و حضور گسترده مردم در صحنه نقشه دشمنان را بر آب کرد و ملت ما مانند هشت سال دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه، در این میدان نیز پیروز خواهند شد.

وی، نقش مساجد را در بصیرت افزایی بسیار کلیدی توصیف و خاطرنشان کرد: مساجد نقش بسیار مهمی در جهاد تبیین ایفا نموده اند و کمک به محرومان و نیازمندان، به‌خصوص در این ایام جنگ بخشی از کارکردهای آنها بوده است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha