جمعه ۲۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۱:۱۴
هیچ دوربینی قادر به نمایش وسعت حضور پرشور مردم در خیابان‌ها نیست

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی گفت: گستره مشارکت اقشار مختلف مردم در تجمعات شبانه به حدی است که هیچ دوربینی قادر به نمایش وسعت این حضور مردمی نیست.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی در جلسه ستاد برگزاری مراسمات دهه کرامت و اجتماعات «شب‌های اقتدار» با اشاره به دهه کرامت و میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س) و حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع)، اظهار داشت: از ظرفیت دهه کرامت برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر اجتماعات مردمی شب‌های اقتدار استفاده شود.

وی با اشاره به آیات ۱۳۹ سوره مبارکه آل‌عمران و ۱۰۴ سوره مبارکه ‌سوره نساء گفت: قرآن کریم می‌فرماید «وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ» سست نشوید و غمگین نیز مباشید که شما برتر هستید، اگر از مؤمنان باشید، لذا نباید در مقابل سختی‌ها و دشمنان به خود سستی راه داد و شرط برتر بودن و دست بالاتر داشتن نیز برخورداری از ایمان قوی است.

امام جمعه سمنان ادامه داد: در سوره نساء نیز می‌فرماید «وَلَا تَهِنُوا فِی ابْتِغَاءِ الْقَوْمِ ...» در دنباله‌روی و تعقیب دشمنان نیز سستی نباید کرد و پس از آن خداوند دلداری می‌دهد که اگر شما در جنگ آسیب‌دیده‌اید، آنان نیز آسیب دیده‌اند، همانطور که در این جنگ تحمیلی دیدیم نیروهای مسلح ما مقتدرانه و قاطعانه، پاسخ هر تجاوزی را به آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌دادند.

وی با بیان اینکه مؤمنان از امید به الطاف الهی بهره‌مند هستند، ابراز کرد: در ادامه این آیه می‌خوانیم «وَتَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ مَا لَا یَرْجُونَ» مؤمنان به خداوند امیدی دارند که کفار از این امید، بهره‌ای نمی‌برند، ما امید به یاری غیبی خداوند داریم که در الطافی مانند شکست آمریکا در عملیات اصفهان و همچنین نعمت جغرافیایی تنگه هرمز مشهود است و دشمنان ما چنین امیدی را ندارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با تأکید بر ضرورت استمرار برگزاری پرشور اجتماعات حماسی «شب‌های اقتدار» و قدردانی از دستگاه‌های اجرایی برگزار کننده این مراسمات، گفت: صدا و سیمای مرکز سمنان نه‌تنها به مصاحبه با سلایق مختلف حاضرین در اجتماعات و پوشش کامل آن در شهرهای استان پرداخته، بلکه اجتماعات روستاهای دوردست استان را نیز پوشش می‌دهد که این امر شایسته تقدیر و تشکر است.

وی پوشش خبری برنامه‌های انقلابی را وظیفه ذاتی رسانه ملی عنوان کرد و افزود: باید به این نکته نیز توجه کرد که در اجتماعات روستایی که طبیعتاً جمعیت کمتری نسبت به شهرها دارند، درصد بالاتری از مردم به نسبت شهرها شرکت می‌کنند؛ به واقع هیچ دوربینی قابلیت آن را ندارد که وسعت این معجزه‌ای که در حال رخ دادن است را به تصویر بکشد.

امام جمعه سمنان از شهرداری‌ها برای مشارکت در برگزاری باشکوه این اجتماعات تقدیر کرد و یادآور شد: شهرداری‌های استان نیز در برگزاری مراسمات و برپایی مواکب به مجموعه‌های مردمی کمک می‌کنند و علاوه بر آن، پاکبانان عزیز به صورت همزمان و در لحظه برگزاری مراسم، به نظافت محل می‌پردازند که شایسته قدردانی هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی از فعالان اقتصادی برای همراهی با دولت و مردم در شرایط جنگ تجلیل کرد و ادامه داد: بسیاری از فعالان بخش خصوصی در شرایطی که حقوق کارگران افزایش یافته و دسترسی به مواد اولیه محدود شده و فروش و صادرات آنان با مشکلاتی مواجه شده، در کنار مردم و دولت ماندند و با فداکاری، خط مقدم جبهه اقتصادی را حفظ کردند.

وی با تقدیر از طلاب حوزه‌ علمیه برادران و خواهران استان برای نقش‌آفرینی در عرصه دفاع از امنیت ملی و تمامیت ارضی، اظهار کرد: طلبه‌های فعال در سطح استان با برپایی مواکب مختلف فرهنگی و تبیینی، به تشویق مردم برای حضور در اجتماعات پرداخته‌اند و مهمترین ماموریت آنان نیز پاسخگویی به سؤالات و شبهات گوناگون افرادی است که در حمایت از نظام و انقلاب به میادین و خیابان‌ها آمده‌اند.

امام جمعه سمنان اظهار کرد: همچنین از اداره‌کل آموزش و پرورش استان به‌دلیل برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی ویژه جوانان و نوجوانان و دانشگاه علوم پزشکی به‌دلیل برپایی اجتماعات انقلابی توسط پزشکان، پرستاران و کارکنان بهداشت و درمان تقدیر می‌کنیم و امیدواریم که همه دست‌اندرکاران و عوامل برگزاری این اجتماعات، پرشورتر از گذشته در حمایت از نظام و انقلاب و تبعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی در میادین و خیابان‌ها حماسه‌آفرینی کنند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان بر ضرورت مدیریت دقیق محل‌های استقرار مواکب تاکید کرد و یادآور شد: در برخی مناطق شهرها، مواکبی با وظایف یکسان، در کنار یکدیگر و با ظرفیتی فراتر از گنجایش آن میدان یا خیابان فعال شده‌اند که ضمن تقدیر از خادمان این مواکب، توصیه می‌شود این مواکب، خلاء حضور در برخی مناطق دیگر شهرها را جبران کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی، برپایی مواکب عزت و اقتدار در تمام مناطق شهرها را تداعی‌گر فعالیت مواکب اربعین حسینی(ع) در کربلای معلی دانست و خاطرنشان کرد: لازم است مواکب حاضر در این برنامه‌ها با خودداری از موازی‌کاری و انجام کارهای شبیه به یکدیگر، زمینه تحقق بازدهی بیشتری را از فعالیت‌های خود فراهم آورند.

وی با تاکید بر اینکه اجرای مراسمات شب‌های اقتدار باید مردمی بماند، اظهار کرد: اقشار گوناگون مردم در این مراسمات، بطور خودجوش مسئولیت برگزاری آن‌را برعهده گرفته‌اند؛ مداحان، شاعران، مجریان و دیگر اقشار، خود به دعوت و مدیریت برنامه‌ها می‌پردازند که باید به‌خوبی، قدر ظرفیت‌های مردمی ایجاد شده را دانست.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه طیف‌های مختلفی در اجتماعات مردمی شب‌های اقتدار حضور می‌یابند، گفت: علاوه بر گروهی که در زمان‌های مختلف همراه و حامی نظام، انقلاب و رهبری بوده‌اند و در این اجتماعات نیز شرکت می‌کنند، گروه دیگری نیز به این اجتماعات پیوسته‌اند که شاید ظاهری متفاوت داشته باشند اما با دلایل و انگیزه‌هایی ارزشمند وارد عرصه شده‌اند و باید با سعه صدر و آغوش باز از آنها استقبال کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با تاکید بر اهمیت برگزاری رژه‌های خودرویی در برنامه‌های شب‌های اقتدار، ابراز کرد: باید قدردان همه افرادی بود که دل در گرو میهن عزیزمان دارند و متاثر از خون پاک رهبر شهید انقلاب اسلامی به میدان آمده‌اند.

وی با اشاره به علاقه مردم برای کمک‌رسانی به نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و مشارکت در پویش «ایران همدل»، خاطرنشان کرد: برخی از مردم به خصوص بانوان، به صورت خودجوش اموال و زیورآلات گران‌بهای خود را برای کمک به نیروهای مسلح ایران تقدیم می‌کنند که این امر حقیقتاً جای تقدیر دارد.

گفتنی است در این جلسه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیرکل صدا و سیمای مرکز سمنان، مدیرکل آموزش و پرورش استان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، معاون هماهنگ‌کننده سپاه قائم آل محمد(عج) استان، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان، معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان و معاون فرهنگی دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی استان به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص مسائل فرهنگی و اجتماعی استان و برنامه‌های مرتبط با دهه کرامت و اجتماعات شب‌های اقتدار پرداختند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha