جمعه ۲۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۲
پشتکار و انسجام ملت‌ها زمینه ساز پیروزی در میدان خواهد بود

حوزه/ دهقانی اشکذری با اشاره به شرایط سخت جنگ اخیر رژیم صهیونیستی با ایران و جبهه مقاومت گفت: ملت‌هایی که پشتکار و انسجام دارند، پیروز میدان خواهند بود و خستگی و پراکندگی عامل شکست است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، شب گذشته محمدرضا دهقانی اشکذری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در موکب سیدالشهدای انقلاب با اشاره به حضور شورانگیز مردم، به‌ویژه نوجوانان در موکب‌ها، اظهار داشت: این‌گونه گردهمایی‌ها سبب تقویت روحیه همدلی و امید اجتماعی می‌شود و حتی می‌تواند در کاهش آسیب‌های روانی و اجتماعی مؤثر باشد.

وی با بیان اینکه ایران در قله علمی نظامی دنیا قرار دارد، افزود: دستاوردهای علمی کشور حاصل تلاش مستمر دانشگاهیان و پژوهشگران متعهد است که موجب اقتدار ملی در عرصه‌های بین‌المللی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، به تحولات اخیر منطقه و تحرکات دشمنان اشاره کرد و گفت: ممکن است دشمن در فازهای پایانی رویارویی رفتاری غیرعقلانی نشان دهد، اما تجربه تاریخی ملت ایران ثابت کرده که پیروزی از آنِ مردمی است که در کنار هم می‌مانند.

دهقانی اشکذری با اشاره به شرایط سخت جنگ اخیر رژیم صهیونیستی با ایران و جبهه مقاومت، تأکید کرد: ملت‌هایی که پشتکار و انسجام دارند، پیروز میدان خواهند بود و خستگی و پراکندگی عامل شکست است.

تحولات منطقه نشان داد ایران در برابر فشارها ایستاده است

در ادامه سید حسین فرمی‌باف استاد دانشگاه آزاد اسلامی یزد، حضور مردم و ثبات داخلی را عامل مهمی در عبور از بحران‌ها توصیف کرد و یادآور شد: طی سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با وجود فشارها و تلاش‌های خارجی، اهداف موردنظر مخالفان جمهوری اسلامی محقق نشده است.

وی با اشاره به جنگ‌های گذشته و مقاومت مردم ایران، تأکید کرد: ساختار کشور وابسته به افراد نیست و با وجود شهادت فرماندهان در دوران دفاع مقدس، روند دفاعی و مدیریتی کشور ادامه پیدا کرده است.

این استاد دانشگاه با اشاره به فشارهای خارجی و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان بر ایران، اظهار کرد: تحولات اخیر باعث شده برخی کشورهای غربی و حتی منطقه‌ای به ارزیابی دوباره شرایط بپردازند و از آمریکا کناره‌گیری کنند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha