جمعه ۲۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۵
پیروز میدان با اراده غالب و مستحکم در جنگ نامتقارن است

حوزه/ نماینده ولی فقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه امروز روز تضعیف اراده نیست، گفت: به فرموده رهبر شهید اگر یک‌طرف جنگ در میدان نبرد اراده‌اش سست شود، قطعاً شکست خواهد خورد. نگذارید اراده‌تان سست شود. نگذارید تبلیغات دشمن و وسوسه‌های دشمن در اراده و عزم راسخ شما تزلزل ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرج، حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در ابتدای خطبه‌های سیاسی-اجتماعی نماز جمعه به مناسبت قرار گرفتن در آستانه ماه ذیقعده نمازگزاران را توصیه به نماز توبه، اربعین موسوی و دعا و استغفار کرد و گفت: ماه ذی‌القعده ماهی است که به هنگام شدت و گرفتاری زمان خوبی برای دعاست؛ و برای رفع ستم و ظلم و دعا بر ضد ظلم مؤثر است.

وی به مناسبت میلاد حضرت معصومه به بیان جایگاه دختران در فرهنگ اسلامی پرداخت و گفت: دختران در خانواده فضا را پر از محبت و امنیت روحی می‌کنند؛ لذا در فرهنگ دینی ما به‌عنوان حسنات الهی از آن‌ها نام ‌برده می‌شود.

امام جمعه کرج نقش دختران را در مدیریت بحران و ایجاد همدلی محوری دانست و گفت: برای اینکه دختران بتوانند براتی رسیدن به این جایگاه تربیت شوند، نقش خانواده و آموزش‌وپرورش مهم و اساسی است.

وی افزود: باید تشکل‌های مذهبی دخترانه مثل انجمن‌های قرآنی دختران و گروه‌های فرهنگی جهادی دختران و امثال این‌ها جهت نقش‌آفرینی بیشتر در عرصه‌های نقش‌آفرین اجتماعی در کنار نقش‌های مقدسی چون دختری و خواهری و همسری و مادری برای دختران فراهم شود.

خطیب جمعه کرج با بیان اینکه حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها الگوی جمع بین معنویت و مسئولیت‌پذیری برای بانوان و دختران است، گفت: حرکت او از مدینه به ایران در حمایت از امام رضا علیه‌السلام ازیک‌طرف و بعد تبیین معارف دینی و ایجاد شبکه ارتباطی بین شیعیان، قم را تبدیل کرد به پایگاه تشیع.

وی هجرت امام رضا علیه السلام و امامزادگان به ایران و پیروزی انقلاب اسلامی را مقدمه‌ محور جریانات آخرالزمانی شدن ایران دانست و گفت: این اتحاد و انسجام بی‌نظیری که در بین مردم ما و وحدت الساحات در محور مقاومت ایجاد شده، ریشه‌اش همین هجرت تمدنی است.

نماینده ولی فقیه در استان البرز با بیان اینکه امروز در یک برهه مهمی از تاریخ قرار داریم؛ و جبهه حق و باطل به معنای اتم کلمه در مقابل هم ایستادند، اظهار داشت: توانمندی‌های جبهه حق و مقبولیتش در بین ملت‌ها بی‌نظیر است؛ و توان داخلی و اقتدار جهانی او در حد بالاست.

وی به دفاع پاپ از جبهه حق اشاره کرد و گفت: هرکس به‌اندازه کمی از وجدان برخوردار باشد یا با دین آشنایی داشته باشد از جبهه حق دفاع می‌کند؛ لذا می‌بینید پاپ هم دفاع می‌کند؛ رئیس‌جمهور آمریکا را فاسد و ظالم و تبه‌کار می‌داند و می‌گوید من با او مبارزه می‌کنم. همین مقدار ورود ایشان هم جای تشکر و تقدیر دارد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی با بیان اینکه آمریکا در تله‌ای خودساخته گرفتار شده، بیان داشت: آمریکا نه در جنگ پیروز شده و نه می‌تواند از مذاکرات امتیاز بگیرد. همه‌ی محاسباتش هم غلط است. همین محاصره‌ی دریایی اش هم نقشی نداشته و باز کشتی‌ها می‌روند و می‌آیند. ما نه میلیون بشکه در همین محاصره فروختیم.

وی با توجه به بیان قرآن کریم هدف از جنگ را برچیده شدن بساط کفر و شرک و ظلم عنوان کرد و گفت: هدف اسلام از جنگ کشورگشایی و کسب غنائم و انتقام‌گیری نیست؛ و هدف جنگ همان‌طور که قرآن فرمود «حَتَّی لاَ تَکُونَ فِتْنَةٌ» است؛ و این دستور الهی است.

وی افزود: لذا اگر فتنه دشمن تمام شد، وظیفه جبهه حق هم تمام شده است. آتش‌بس واقعی بر اساس منطق قرآن همین است؛ یعنی وقتی فتنه تمام شد و ریشه‌اش کنده شد و آثار وجودی‌اش از بین رفت، آن موقع جنگ هم تمام می‌شود.

خطیب جمعه کرج اصرار رژیم صهیونیستی را بر ادامه جنگ حفظ موجودیت و بقای رژیم دانست و گفت: تمام شواهد و قرائن نشان می‌دهد که این حیوان‌های انسان‌نما و خبیث و سفاک نمی‌توانند تهدیدهایی که موجودیت آن‌ها را نشانه گرفته خنثی کنند و به‌زودی با خواری و ذلت نابود خواهند شد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی خطاب به دشمن گفت: ایران یک فرهنگ است. لذا اگر زمینه برای کسانی که عاشق ایران و فکر ایران هستند در خارج از مرزهای ایران فراهم شود برای عضو شدن در پویش جان فدا، آن موقع آمار را خواهید دید که چگونه بالا خواهد رفت.

وی در بخش دیگر خطبه با توجه به آیات قرآن کریم زمان مناسب صلح با دشمن را زمانی عنوان کرد که این صلح از روی ضعف نباشد و آبروی مسلمین را حفظ کند.

امام جمعه کرج تصریح کرد: طبق بیان قرآن کریم صلحی خوب است که از موضع قدرت و دست بالا باشد، مسلمین در اوج قدرت باشند و صلح از طرف دشمن تقاضا شود و بعد از صلح نسبت به نیرنگ دشمن بایستی که مراقبت شود و حتما توجه داشته باشیم که دستور به صلح و پذیرش صلح و فرمان جنگ با رسول خداست و از اختیارات رهبری است.

خطیب جمعه کرج در ادامه با مطرح کردن بحث جنگ نامتقارن گفت: طبق تعریف رهبر شهید، ما با استکبار جهانی در حال جنگ نامتقارنیم و جنگ نامتقارن این است که دو طرف جنگ از منابع مختلف الحالی با هویت‌های مختلف برخوردارند.

وی افزود: در جنگ نامتقارن اراده‌ها هستند که باهم می‌جنگند و هر اراده‌ای غلبه پیدا کرد پیروز خواهد شد. ما توکل را داریم، اعتماد به خدا، اعتماد به پیروزی نهایی، اعتماد به قدرت اراده‌ی انسان مؤمن.

نماینده ولی فقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه امروز روز تضعیف اراده نیست، گفت: به فرموده رهبر شهید اگر یک‌طرف جنگ در میدان نبرد اراده‌اش سست شود، قطعاً شکست خواهد خورد. نگذارید اراده‌تان سست شود. نگذارید تبلیغات دشمن و وسوسه‌های دشمن در اراده و عزم راسخ شما تزلزل ایجاد کند.

وی با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب هم به حفظ و استحکام اراده‌ها توصیه کردند، اظهار داشت: نماد این اراده محکم این شب‌ها و این روزها در خیابان‌هاست. نگذارید این حضور در خیابان‌ها طبق فرمان رهبر معظم انقلاب کمرنگ و سست شود. محکم و مستحکم با شعارهای دقیق و عمیق و غیر اختلاف‌برانگیز، با امید به آینده ادامه دهید.

امام جمعه کرج خاطرنشان کرد: دشمن راه مقابله در جنگ متقارن را ندارد و می‌بینید که دست به کشتار می‌زند، تخریب وسیع می‌کند، خانه‌ها و بیمارستان‌ها و مدارس و زیرساخت‌ها را می‌زند، شاید بتواند ترس درست کند اما هرگز نمی‌تواند بازدارندگی درست کند و موفق نخواهد شد.

خطیب جمعه کرج در بخش دیگر به دهه کرامت اشاره کرد و گفت: به فرموده امام حسین علیه‌السلام که در تحصیل کرامت‌ها رقابت کنید، باید یاد بگیریم خودمان را متخلق به کرائم کنیم؛ که یکی از مهم‌ترین مصادیق آن وحدت و هماهنگی اجتماعی است.

وی تصریح کرد: وحدت و همدلی اهل ایمان برای شیطان و لشکر شیطان خیلی خطرناک است. تمام تلاشش این است که این وحدت را به هم بزند و اختلاف انگیزی کند. الان یکی از برکات این پیروزی‌ها وحدت الساحات است. الان تمام جبهه مقاومت دارد با یک فرمانده اداره می‌شود؛ و این لشکر شیطان را اذیت می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در پایان با یادآوری روز ارتش و تأسیس سپاه پاسداران از نقش بی‌بدیل نیروهای مسلح در حفاظت از استقلال و امنیت و عزت کشور قدردانی کرد و گفت: نیروهای مسلح باید آمادگی همیشگی را در مقابل تهدیدات پیچیده امروزی دشمن از دست ندهند. آمادگی و بازدارندگی، تکلیف الهی و ملی و رمز اقتدار نیروهای مسلح است در سایه ایمان و تدبیر.

وی افزود: آمادگی تنها محدود به تجهیزات جنگی نیست؛ شامل تفکر راهبردی، نوآوری در راهبردها، هماهنگی بین سازمانی و امثال این‌ها می‌شود.

خطیب جمعه کرج در خاتمه به بازگشت خانم اسفندیاری اشاره کرد و گفت: بانوی بزرگوار استانمان سرکار خانم مهدیه اسفندیاری -که مدتی به جرم دفاع از حق اسیر دست کسانی بود که خودشان را طرفدار آزادی به‌خصوص آزادی بیان می‌دانند- را به کشور گرامی می‌داریم؛ و آرزوی موفقیت بیشتر ایشان را داریم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha