به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، حجتالاسلام حسین سلیمی، مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) هرسین، شب گذشته در اجتماع «نحن المنقمون» این شهرستان در ایام سکوت صحنه نبرد نظامی سخنرانی کرد.
وی با اشاره به اهمیت ویژه و استناد به فرمایشات حضرت آیتالله سید مجتبی خامنهای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی، تأکید کرد: در ایام سکوت صحنه نبرد نظامی، وظیفه مردم برای حضور در خیابانها سنگینتر و فعالتر از قبل است.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) هرسین بیان داشت: در چنین شرایطی، حضور مردم در مسیر مبارزه با دشمن، نه تنها یک وظیفه فردی، بلکه یک ضرورت جمعی و اسلامی است که نیازمند هماهنگی، همدلی و همافزایی عمومی میباشد.
حجتالاسلام سلیمی با نگاهی عمیق و مبتنی بر اصول اسلامی تأکید کرد: در دورانهای سخت و حساس، چشم و گوش خود را به دهان مبارک رهبری میدوزیم، چرا که رهبر جامعه اسلامی، منبع الهام و راهنمایی است که از منابع اسلامی و تجربیات انقلاب اسلامی ناب و بینظیر ایران گرفته شده است.
وی افزود: در این راستا، من به عنوان یک فرد متعهد، با اعتماد به مسئولین و افراد متعهد نظام اسلامی، مسیر درست نظام را دنبال میکنم و با حفظ تقوای گفتار، مطالبات خود را بهصورت منظم و متعادل ارائه میدهم تا در جهت پیشرفت و تقویت نظام اسلامی عمل کنم.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) هرسین در پایان با تأکید بر ضرورت تقویت ایمان و اخلاق، مردم را به ادامه مسیر مبارزه با دشمنان نظام اسلامی و حفظ حضور در خیابانها و تقویت ارزشهای انقلاب اسلامی دعوت کرد.











نظر شما