به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، محمد سجاد حسینی زکزاکی طلبه پاکستانی که به دعوت نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه کاشان به کاشان سفر کرده ظهر سه شنبه یکم اردیبهشت ۱۴۰۵ در جمع دانشگاهیان دانشگاه کاشان در مسجد امیرالمومنین (ع) این دانشگاه خاطرنشان کرد: کسانی که مدعی ابرقدرت بودند ولی وقتی اقتدار و توان ملت ایران را دیدند شگفت زده شدند.
طلبه پاکستانی تحصیل کرده در جامع التمصطفی با اشاره به توطئه های آمریکا افزود: قبل از جنگ۱۲ روزه آمریکا خواستار این شد که بدون قید و شرط ایران باید تسلیم شود و ملت ایران در برابر آدم های فاسد تسلیم نشد و این کار بزرگی بود.
زکزاکی تجمع ها و وحدت و اقتدار ملت ایران را از هزاران بمب اتم مهم تر دانست و گفت: ملت ایران با این حضور گسترده هر شب خود در میدان ها ضربه محکمی را به دهان آمریکا و اسرائیل زدند.
وی توان علمی موشک ها پهپادها را نشان از اقتدار و توان علمی ایران عنوان کرد و افزود: ملت ایران با وجود تحرم ها توانست در برابر این کشورهای به ظاهر ابرقدرت بیاستد و از کشور خود دفاع کند.
زکزاکی ملت پاکستان را حامی و مدافع ملت ایران دانست و افزرود: در این مدت کشورهای عربی منافع خود را در خطر دیدند و کمک هایی را به آمریکا کردند.
وی فریب کاری و دروغ را تنها هنر آمریکا و ترامپ عنوان کرد و گفت: کشور آمریکا که مدعی حقوق بشر هستند، اولین موشک را به مدرسه ای در مینا پرتاب کردند و ۱۶۸ کودک بی گناه را به شهادت رساندند و همچنین کودکان زیادی را در کشورهای لبنان و افغانستان و غزه به شهادت رساندند.
وی شجاعت، مقاومت، مبارزه، ایثار و ایستادگی ملت ایران را درس بزرگی برای همه ملت ها دانست و گفت: همه ملت ها و همه ادیان چه شیعه و سنی این اقدام ملت ایران را به کشورهای خود مخابره و تحسین می کنند.
زکزاکی با اشاره به بیانات رهبر شهید که "آمریکائیها می خواهند باج دهیم"، خاطر نشان کرد: این نشان دهنده اقندار شماست و شما تسلیم نشوید و بر پایه توان خودتان از کشور خود دفاع کنید.
طلبه پاکستانی با بیان اینکه مردم کشور آمریکا هم ترامپ رادروغگو فرض میکنند افزود: تحلیلگران و خبرنگاران و روزنامه نگاران و قلم به دستان آنها میلیون ها دلار می گیرند تا به دروغ ملت ایران را تحللی کنند.
وی به ترور شخصیت ها، به شهادت رساندن شهدای هسته ای، فتنه ۸۸ و ۱۸دی را از توطئه دشمنان برای نابئدی جمهوری اسلامی و ایجاد نفاق بین ملت ایران عنوان کرد و افزود: اگر در دیگر کشورها این برنامه ها و توطئه ها ایجاد میشد همون در آنواحد اون کشورها از هم می پاشید که این نشان از عظمت ایران است.
زاکزاکی افزود: وحدت و اتحاد بین مردم و ایمان رمز پیروزی بر دشمن است و ایران برای همیشه زبانزد همه دنیا خواهند بود.
انتهای پیام./












نظر شما