سه‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۰:۵۱
جنگ تحمیلی سوم قدرت ایران را به عنوان کشور تمدن‌ساز افزایش داد

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی، گفت: جنگ تحمیلی سوم، قدرت ایران را به عنوان یک کشور تمدن‌ساز در جهان افزایش داد و این امر نمونه بارزی از موفقیت جبهه حق علیه جبهه باطل بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی شیرازی، رئیس عقیدتی سیاسی فراجا، شامگاه دوشنبه در جمع مردم شهرستان ارومیه، با اشاره به بیانات رهبر شهید انقلاب مبنی بر اینکه «مردم مبعوث شده و کار را تمام می‌کنند»، اظهار داشت: یقین داریم این ملت کار رژیم صهیونیستی و آمریکا را در این جنگ تمام خواهند کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی با بیان اینکه مردان میدان، خواسته ملت ایران را بر آمریکا تحمیل خواهند کرد، افزود: به عظمت امام شهیدمان و شهدای کشور، پیروز این نبرد، مردم در صحنه کشورمان هستند.

وی با تأکید بر اینکه ما منتقم خون امام شهید و شهدای کشورمان هستیم، ابراز کرد: مطمئن باشید با پشتیبانی این مردم، حکم اعدام ترامپ و نتانیاهو به اجرا درخواهد آمد.

رئیس عقیدتی سیاسی فراجا تصریح کرد: این ملت شکست‌ناپذیر است و نیروهای مسلح غیور نیز با پشتیبانی عظیم مردمی، دست بر ماشه و آماده دفاع از مرز و بوم کشورمان بوده و هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی خاطرنشان کرد: این جنگ چنان سیلی به دشمنان زد که حتی توان از جا برخاستن را هم ندارند و این به مدد قدرت الهی و پشتیبانی مردم محقق گردید.

وی تأکید کرد: جنگ تحمیلی سوم، قدرت ایران را به عنوان یک کشور تمدن‌ساز در جهان افزایش داد و این امر نمونه بارزی از موفقیت جبهه حق علیه جبهه باطل بود.

انتهای خبر. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha