سه‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۸
کاشان به مدت ۳ روز میزبان کاروان زیر سایه خورشید است

حوزه / مدیرکاروان زیرسایه خورشید درکاشان گفت:کاشان به مدت ۳ روز میزبان کاروان زیر سایه خورشید است.

سید مصطفی پژم مدیرکاروان زیرسایه خورشید در کاشان اعزامی از مشهد مقدس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، اظهار داشت: کاشان به مدت ۳ روز میزبان کاروان زیر سایه خورشید است.

وی حضور در گلزار شهدای کاشان بر سر مزار شهیدان بارفروش تنها خانواده چهار شهیده استان اصفهان و از شهدای دوران دفاع مقدس، شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و رمضان، کاروان خودرویی و استقبال در گلزار شهدای روستای حسین آباد کویر، شرکت در جلسه روضه ۲۰۰ ساله ابوزیدآباد، دیدار با خانواده چهار شهید جنگ رمضان در محمدآباد، استقبال تجمع مردمی شهری امامزاده عبدالله ابوزیدآباد و شرکت در اجتماع بزرگ مردمی میدان عامریه در کاشان را از جمله برنامه‌های روز نخست حضور خدام حرم رضوی در قالب کاروان زیر سایه خورشید در منطقه‌ کاشان عنوان کرد.

مدیرکاروان زیرسایه خورشید در کاشان خاطرنشان کرد: حضور خدام حرم رضوی در شهرستان نطنز با اجرای هفت برنامه و حضور در تجمعات مردمی مرکزی شهر بادرود ازدیگر برنامه‌های کاروان زیر سایه خورشید در دومین روز حضور کاروان در روز یکشنبه ششم اردیبهشت و منطقه کاشان می باشد.

پژم تصریح کرد: حضور در پادگان شهید کبریایی، دیدار با خانواده شهدای جنگ رمضان و پاسداران، حضور در کاروان خودرویی از آران و بیدگل، نوش آباد، سفیدشهر، محمدآباد، علی آباد و یزدل و حضور در تجمع مردمی آران و بیدگل در میدان شهید سردار سلیمانی و حضور در تجمع مردمی کاشان در چهارراه سلمان فارسی برنامه‌های روز سوم حضور کاروان زیر سایه خورشید در منطقه کاشان است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha