شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۷
گزارشی از فعالیت‌ مدرسه علمیه مدینة العلم کاظمیه یزد در جنگ رمضان+ تصاویر

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه مدینة‌العلم کاظمیه یزد، از فعالیت گسترده اساتید، طلاب و کادر این مدرسه در عرصه‌های تبیین، امنیت و خدمت‌رسانی از راویان قدس تا گشت‌های اقتدار خبر داد.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم فاطمی‌نسب مدیر مدرسه علمیه مدینة‌العلم کاظمیه یزد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، از مشارکت بیش از یکصد نفر از طلاب و اساتید این مدرسه در (جنگ تحمیلی سوم، جنگ رمضان) در عرصه‌های مختلف جهاد تبیین، گروهان امنیتی و موکب‌های خدمت‌رسانی خبر داد.

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج طلاب آیت‌الله مدرسی (ره) با اشاره به اینکه مدرسه علمیه مدینة‌العلم کاظمیه یزد همزمان با شروع جنگ تحمیلی سوم توسط آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی و نیز ایام شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، فعالیت‌های جهادی خود را در زمینه‌های مختلف آغاز کرده است، عنوان کرد: این فعالیت‌ها در دو بخش (طلاب) و (اساتید و کادر) تقسیم‌بندی می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه مدینه‌العلم کاظمیه یزد، در تشریح بخش اول یعنی (فعالیت‌های طلاب) گفت: طلاب مدرسه با تشکیل کارگروه‌های مختلف، فعالیت‌های جهادی و تبلیغی خود را در قالب کارگروه جهاد تبیین آغاز کرده‌اند که این کارگروه در ۱۰ بخش فعالیت دارد.

وی بخش محتوایی کارگروه جهاد تبیین را، اولین بخش دانست و تصریح کرد: در این بخش طلاب به تهیه محتواهای مناسب با این ایام می‌پردازند که شامل شبهات و مسائل روز در فضای مجازی، ایجاد ۱۶ سرفصل مورد نیاز راویان قدس، طرح (هشت‌گام ابرقدرتی) و طرح امامین انقلاب برای نابودی اسرائیل است که تاکنون ۸۰ محتوا با حضور ۶ نفر از طلاب در این بخش تهیه و تولید شده است.

مدیر مدرسه علمیه مدینه‌العلم کاظمیه یزد، بخش دوم را (راویان قدس) عنوان کرد و افزود: در این بخش طلاب به روایتگری و آموزش روایتگری با موضوعات مختلف روز می‌پردازند که تاکنون ۵۰ جلسه روایتگری توسط ۲۷ طلبه در بیش از ۳۰ نقطه استان انجام شده است.

وی ادامه داد: مکان‌های برگزاری عرصه روایتگری در شهر یزد شامل باغ ملی، دانشگاه یزد، همافر، فلکه دوم آزادشهر، باغ دولت‌آباد، کوچه مازاری‌ها، شرکت نفت، میدان انقلاب، خیابان حضرت مهدی (ع)، پارک وحشی بافقی، مسجد جامع، مسجد المهدی (ع)، میدان امام حسین (ع)، میدان امام علی (ع)، میدان شهدای محراب و میدان حج است و همچنین در شهرستان‌های بافق، مهریز و اشکذر نیز این برنامه‌ها اجرایی شده است.

استاد مدرسه علمیه مدینة‌العلم کاظمیه یزد، موضوعات روایتگری را شامل (رستاخیز ایران، تاریخ ایران از نگاه غرب، اوج عظمت علمی ایران، دوران افول، دوران چالش‌ها و دستاوردها) و (منطقه ما، اهمیت منطقه غرب آسیا، طرح اسرائیل بزرگ، تاریخ ایران معاصر، طرح جنگ ترکیبی) اعلام کرد و گفت: آموزش روایتگری نیز توسط راویان در مدرسه امام خمینی (ره) یزد و شهر بافق انجام شده است.

وی در ادامه ضمن اشاره به بخش نشریه، گفت: در این بخش طلاب به تهیه نشریه و توزیع آن بین اقشار مختلف مردم می‌پردازند که تاکنون ۷ نشریه چاپ و توزیع شده و ۵ نشریه دیگر توسط ۸ نفر از طلاب آماده چاپ است.

حجت‌الاسلام فاطمی نسب، از تهیه منبر کوتاه توسط طلاب خبر داد و افزود: در این بخش ۱۸ منبر کوتاه با موضوعات مختلف روز توسط ۵ نفر از طلاب تهیه شده است و همچنین در بخش رسانه، ۲۸ محتوای رسانه‌ای شامل پوستر و کلیپ با موضوعات روز توسط ۳ نفر از طلاب تهیه و نشر یافته است.

وی در ادامه برنامه (چای گپ) را از بخش‌های جذاب این کارگروه برشمرد و عنوان کرد: در این بخش، با یک دستگاه ون در اماکن مختلف حضور یافته و ضمن نوشیدن چای با مهمانان، به گفت‌وگو و پرسش و پاسخ در زمینه‌های مختلف می‌پردازند.

حجت‌الاسلام فاطمی نسب گفت: بخش‌های تدارکات و پشتیبانی، رشد و تعالی (با برگزاری کلاس‌های نظم نوین جهانی، الهیات جنگ، نویسندگی خلاق یک و دو، چله کلیمیه، آیات جهاد، روایات جهاد، روش تبلیغ با حضور اساتید استانی و کشوری)، اطلاعات و رصد و ارزیابی، و همچنین بخش بین‌الملل که در آن محتواهای مختلف به زبان‌های عربی و انگلیسی توسط طلاب زبان‌دان تهیه و توزیع می‌شود، از دیگر بخش‌های این کارگروه هستند.

وی در ادامه به گروهان امنیتی طلاب اشاره کرد و گفت: این گروهان شامل بخش‌های (ایست و بازرسی) با حضور ۲۰ نفر از طلاب در ورودی‌های شهر و شهرستان‌ها، (گشت اقتدار) با حضور ۱۵ نفر در مراکز تجمعات مردمی در نقاط مختلف استان، (آموزش‌های نظامی و دفاع امنیتی) در چند دوره با حضور ۴۰ نفر و همچنین (نگهبانی و دفاع از مقر) است.

مدیر مدرسه علمیه مدینه‌العلم کاظمیه یزد در خصوص برپایی موکب و خدمت‌رسانی مدرسه علمیه مدینة‌العلم کاظمیه یزد عنوان کرد: طلاب مدرسه با حضور در مواکب مختلف سطح شهر و همکاری با مجموعه‌های مختلف فرهنگی و هنری که اکثراً با راهبری اساتید و طلاب فارغ‌التحصیل این مدرسه اداره می‌شود، مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد: توزیع تصاویر رهبری و پرچم، بروشورهای تبیینی، قرائت سوره فتح و ادعیه مختلف و اجرای برنامه‌های دینی و فرهنگی از جمله برنامه‌های این مواکب است.

حجت‌الاسلام فاطمی نسب ضمن اشاره به ( اعزام دومین گروه جهادی تبلیغی شهید گمنام مدینة‌العلم کاظمیه یزد به مناطق آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی سوم در تهران در جمعه شب ١١ اردیبهشت ماه ١۴٠۵ )، گفت: تاکنون دو مرحله اعزام طلاب به مناطق آسیب دیده از تجاوزات دشمن امریکایی صهیونی به تهران انجام شده است که در امور مختلف جهادی فعالیت می نمایند.

مدیر مدرسه علمیه مدینه‌العلم کاظمیه یزد در ادامه به فعالیت‌های اساتید و کادر مدرسه پرداخت و تصریح کرد: اساتید مدرسه نیز همگام با طلاب و دوشادوش مردم عزیز، در نقاط مختلف شهر مشغول به انواع فعالیت‌های تبلیغی و جهادی هستند.

وی مهم‌ترین اقدامات اساتید و کادر را برشمرد و افزود: برگزاری دوره‌های مختلف مهارتی و تبیینی ویژه طلاب، برگزاری دوره‌های مختلف فرهنگی ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان، راهبری و مشاوره به طلاب فعال در عرصه جهاد تبیین، تهیه و تولید محتوای متناسب با ایام، راه‌اندازی و مدیریت موکب خدمت‌رسانی، فضاسازی مساجد و نقاط مختلف شهر پیرامون شهادت رهبری و انتخاب رهبر جدید، راه‌اندازی جلسات خانگی و هیأتی و قرائت سوره فتح، دعای توسل و دعای چهاردهم صحیفه، اقامه نماز استغاثه در نقاط مختلف شهر، تبیین جایگاه ولایت فقیه و شخصیت رهبری، جلسات پاسخ به شبهات، حضور در مواکب سطح شهر و سخنرانی و پرسش و پاسخ، دیدار با خانواده شهدا، تبیین پیام نوروزی مقام معظم رهبری در جمع اقشار مختلف، تبلیغ و تشویق پویش (جان‌فدا)، و حضور مستمر در تجمعات مردمی و برنامه‌های فرهنگی در سطح شهر، از جمله این فعالیت‌هاست.

حجت‌الاسلام فاطمی نسب در ادامه دیدار با خانواده شهدا را از برنامه‌های ثابت مدرسه علمیه مدینة العلم کاظمیه یزد در طول سال دانست و گفت: در این ایام نیز اساتید و کادر مدرسه با حضور در منزل شهدای جنگ تحمیلی سوم، از صبر و استقامت خانواده شهدا تجلیل کرده و از شنیدن خاطرات و نکات اخلاقی شهید بهره‌مند می‌شوند.

مدیر مدرسه علمیه مدینه‌العلم کاظمیه یزد برگزاری دوره‌های مهارتی ویژه طلاب را از دیگر برنامه‌های مدرسه علمیه مدینة‌العلم کاظمیه یزد برشمرد و افزود: این دوره‌ها شامل کلاس‌های هلال احمر، کلاس‌های آموزش‌های دفاعی و رزمی، و کلاس‌های افزایش مهارت تبلیغی و تبیینی است و همچنین حمایت و هدایت کارگروه‌های مختلف جهادی و فرهنگی نیز از دیگر برنامه‌های این مدرسه علمیه در ایام جنگ تحمیلی سوم می‌باشد.

حجت‌الاسلام فاطمی نسب در پایان گفت: امیدواریم به زودی شاهد نابودی کفر و ظلم و استکبار جهانی و پیروزی نهایی رزمندگان اسلام باشیم.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha