دوشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۱۴
هرچه برای خانواده شهدا کار بکنیم کم است

حوزه/ حجت الاسلام فرهنگ خطاب به مادر شهید پیام رجبی با بیان اینکه هرچه برای خانواده شهدا کار بکنیم کم است و جبران داغ فرزندتان نمی شود گفت:به خاطر خون صبر خانواده شهدا نظام اسلامی ایران حفظ شده است.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه از کاشان حجت الاسلام علیرضا فرهنگ امام جمعه آران و بیدگل به همراه فرماندهان و پرسنل ناحیه مقاومت بسیج و گروه ۸۴۰ موشکی نیروی زمینی ارتش و رییس بنیادشهید و امور ایثارگران شهرستان آران و بیدگل باخانواده شهیدجنگ رمضان «پیام رجبی» سرگرد سرافراز نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت وگو کرد. ُ

امام جمعه آران و بیدگل در این دیدار ضمن ابلاغ رهبر معظم انقلاب و گرامی داشت یاد و خاطره شهدا با بیان اینکه به خاطر شهدا حرف می زنیم ُ زندگی می کنیم .گفت :مسءولان به عنوان فرزندان خانواده شهدا در کنارشان هستند

حجت الاسلام فرهنگ خطاب به مادر شهید پیام رجبی با بیان اینکه هرچه برای خانواده شهدا کار بکنیم کم است و جبران داغ فرزندتان نمی شود گفت:به خاطر صبر خانواده شهدا نظام اسلامی ایران حفظ شده است.

امام جمعه آران و بیدگل با بیان اینکه انشاء الله خداوند صبرحضرت زینب (س) را به مادران و همسران شهدا عطا نماید گفت:حضرت زینب (س) صبور واقعی میدان نبرد کربلا بودند.

سرهنگ امیری فرمانده گروه ۸۴۰ موشکی نزاجا نیزضمن تبریک وتسلیت همرزم عزیزم سرگرد سرافراز نیروی زمینی ارتش پیام رجبی گفت: خدا را شکر که این شهید عزیز نیک اخلاق ُساده زیست و خنده رو و دیگری پرسنل وظیفه مان شهید دهقان دهنوی دربین ۲ هزار نفر از همکاران کادر و وظیفه مان در گروه ۸۴۰ موشکی به آرزویشان که شهادت بود رسیدند.

فرمانده گروه ۸۴۰ موشکی نزاجابا بیان اینکه در موقع شهادت پیام رجبی در پادگان حضور داشتم گفت: قبل شهادت چندین بار از طریق بی سیم با این شهید عزیزارتباط برقرار کردم و از شوخی های ایشان خندیدیم .

سرهنگ امیری با بیان این داغ سخت هرچند شهادت باشد گفت:دو شهید جنگ تحمیلی امریکایی صهیونیستی گروه ۸۴۰ موشکی نزاجا باعث افتخار ارتشیان غیور این یگان شد.

سرهنگ پاسدار ابوالفضل حسین دوست فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان آران و بیدگل نیز شهدا را چشم و چراغ نظام و ملت ایران دانست و ابراز داشت : خدا به ما توفیق بدهد تا ادامه دهنده راه شهدا باشیم.

سرهنگ پاسدار حسین دوست تصریح کرد: پیروزی ها و عظمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مدیون شهدا است.

گزیده ای از فرمایشات مادر شهید «پیام رجبی»

مسءولان اجازه ندهند حق شهدا پایمال شود

مادر شهید پیام رجبی با بیان اینکه از مردم انتظار داریم ادامه دهنده راه شهدا باشند گفت: مسءولان اجازه ندهند حق شهدا پایمال شود.

این مادر شهیدبا بیان اینکه فرزندشهیدم را با کارگری و کشاورزی بزرگ کردم گفت: نمی خواهم حق فرزندم پایمال شود لذا از رزمندگان و نیرو های مسلح کشورمان می خواهیم که انتقام خون شهدا را از دشمن امریکایی صهیونیستی بگیرند.

شهادت پیام رجبی کاملا آگاهانه بود

همسر شهید پیام رجبی نیز با بیان اینکه همسرم به تنها آزویش که شهادت بود رسیدگفت:شهادت پیام رجبی کاملا آگاهانه بود چرا که از اوایل جنگ تحمیلی زمزمه شهادت می کرد.

شایان ذکر است شهید سرگرد مهندس«پیام رجبی» از شهدای جنگ رمضان بامداد شنبه هشتم فروردین‌ماه ۱۴۰۵ در حمله دشمن امریکایی صهیونیسای به گروه ۸۴۰ نزاجا مستقر درپادگان شهید کبریایی آران و بیدگل به شهادت رسید.

انتهای پیام./

هرچه برای خانواده شهدا کار بکنیم کم است

هرچه برای خانواده شهدا کار بکنیم کم است

هرچه برای خانواده شهدا کار بکنیم کم است

هرچه برای خانواده شهدا کار بکنیم کم است

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha