جمعه ۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۳
شکست دشمن در برابر سرداران دیپلماسی ایران مشهود است

حوزه/ امام جمعه دیباج «مذاکرات» را میدان جنگ دیپلماسی دانست و گفت: امروز شکست دشمن در برابر سرداران دیپلماسی کشورمان مشهود است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت الاسلام حسین قریب در خطبه های نماز جمعه این هفته دیباج در مصلای این شهر، از مذاکرات به عنوان میدان جنگ دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران یاد کرد.

وی با بیان اینکه مردم می خواهند بدانند که روند توافقات به چه سمتی حرکت می‌کند، افزود: نتیجه مذاکرات هنوز سیال است اما آنچه که تا بحال رخ داده شامل توافق بر اتمام جنگ در همه جبهه‌ها، برداشتن تحریم‌های نفتی، باز شدن تنگه هرمز، از بین رفتن محاصره دریایی ایران است.

امام جمعه دیباج ادامه داد: برداشت بخشی از پولهای بلوکه شده ایران دیگر موضوع مذاکرات است و فعلاً سخنی از موضوعات هسته‌ای و موشکی نبوده و نخواهد بود.

حجت الاسلام قریب ادامه داد: آمریکا برای نابودی تمدن ایرانی وارد جنگ شده بود ولی امروز فقط بر بازشدن تنگه هرمز و خروج اورانیوم غنی سازی شده چانه زنی می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: آنچه که می توان گفت در موضوعات مطرح شده، برد نسبی وجود دارد. و نه پیروزی قطعی است و نه از بین رفتن محض دستاوردها. لیکن هم ملت و هم مسئولان به آمریکا بدبین هستند هرچند مذاکره میدان جنگ دیپلماسی است.

امام جمعه دیباج با بیان اینکه ایران نگذاشت دشمن در جنگ نظامی مسائلش را اجرایی کند، ابراز کرد: امروز شاهد هستیم که در جنگ دیپلماسی هم او را شکست داده ایم.

حجت الاسلام قریب به سی امین یادواره شهدای شهر دیباج با رنگ بوی غدیر نیز اشاره کرد و بیان داشت: یادواره امسال در فضای غدیر برگزار و فرصت بسیار مناسبی برای تجدید پیمان مردم دیباج با ولایت و امامت است

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha