جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۲
مراسم جشن غدیر کاشانی‌ها همراه با توزیع پرچم‌های غدیر در حرم‌حضرت علی(ع) برگزار شد

حوزه/مراسم جشن غدیر کاشانی‌ها همراه با توزیع پرچم‌های غدیر در حرم‌حضرت علی (ع )برگزار شد. کاروان دلدادگان به ولایت و امامت کاشان پرچم های غدیرو پرچم های مشترک ایران و عراق را بین زایرین حضرت علی (ع)در نجف اشرف توزیع کردند .

به گزارش خبرنگار اعزامی حوزه کاشان به نجف اشرف، در راستای ترویج فرهنگ ولایت و امامت مراسم جشن غدیر در همراه با توزیع ۱۴۳۷ پرچم غدیر به عد دواقعه غدیر تاکنون تهیه شده از طرف حرم مطهر حضرت مطهر محمد هلال بن علی در صحن مطهر علی بن ابیطالب در نجف اشرف بین زایرن توزیع گردید.
این مراسم که عصر روز چهارشنبه چهاردهم خرداد ۱۴۰۵ همراه با گلاب‌پاشی حرم مقدس امام علی (ع)با گلاب ناب قمصرپایتخت گل وگلاب ایران حرم های شریف علی بن ابیطالب همراه با شعارهای کوبنده و دشمن شکن مرگ‌بر امریکا و مرگ بر انگلیس و مرگ‌ براسرائیل و یا حیدرحیدرگویان و در حمایت از رهبر معظم انقلاب و مراجع شیعه ایران و عراق با همراهی امام جمعه قمصر،نماینده فرمانداری کاشان و نمایندگان استانهای مقدس علی بن امام محمد(ع) باقر اردهال و محمد هلال بن علی,(ع) شهرستان اران و بیدگل ، اعضای شورای اسلامی شهرکاشان ،نماینده شهرداری کاشان و مدیریت شرکت ریسندگی ،بافندگی و نساجی کاشان در جوار صحن و سرای امیر المومنین علیه‌السلام مردم عراق و ذایرین دیگر کشورهای خارجی و توجه خاص برادران عراقی همراه بود .باعث شد تا این مراسم بسیار باشکوه و بی نظیر تبدیل به صحنه ای بسیار زیبا از اتحاد و انسجام امت اسلامی و جبهه مقاومت تبدیل شود.
شایان ذکر است، هماهنگی و همکاری شیخ عبدالرزاق نماینده حضرت ایت‌الله العظمی سیستانی در حرم امام حسین (ع) و دیگر مسولین عراقی در برگزاری این مراسم شایسته تقدیر می باشد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha