شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۹
هرگونه توافق با آمریکا می‌بایست تجلّی تحوّلی راهبردی باشد

حوزه/ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: هرگونه توافق با ایالات متّحده، می‌بایست تجلّی تحوّلی شگرف و راهبردی در سطح منطقه و نظام بین‌الملل باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مذاکرات هسته‌ای و تحولات منطقه‌ای، تأکید کرد: هرگونه توافق با ایالات متّحده، می‌بایست تجلّی تحوّلی شگرف و راهبردی در سطح منطقه و نظام بین‌الملل باشد؛ تحوّلی که نویدبخش افول توانمندی‌های نظام سلطه در تحمیل اراده نظامی و سیاسی خویش بر منطقه غرب آسیا است.

وی افزود: ضرورت دارد هر تفاهمی در مسیر تکوین موازنه جدید منطقه‌ای و با ابتناء بر الگوی امنیت «اسلامی-ایرانی» شکل پذیرد؛ به‌نحوی که با ارتقاء و تثبیت نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی ایران و سایر بلاد اسلامی، منطقه گام در مرحله‌ای از بازتوزیع هندسۀ قدرت و نفوذ گام نهد. طرح شوم سردمداران رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهوی جنایتکار برای خلق «خاورمیانه جدید»، برای همیشه به وادی نیستی رود.

هرگونه توافق با آمریکا می‌بایست تجلّی تحوّلی راهبردی باشد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha