یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۲
ایتالیایی ها، کودک کشیِ اسرائیل را محکوم کردند

حوزه، صدها نفر در میلان ایتالیا گرد هم آمدند تا نام و یاد کودکان فلسطینی را گرامی‌بدارند که توسط قاتل سیاه، اسرائیل شیطان صفت به قتل رسیده اند و یک پارچه نوشته بزرگ حامل نام هزاران کودک شهید فلسطینی را در میان مرکز شهر با هم به نمایش گذاشتند.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری حوزه،تظاهرات در مقابل دوئومو در میلان آغاز شد، جایی که شرکت‌کنندگان در تظاهرات یک پارچه نوشته ۲۷ متری (۹۹ فوت) را که نام ۱۸،۴۵۷ کودک فلسطینی که در غزه بین ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و ۳۱ ژوئیه ۲۰۲۵ توسط رژیم خونخوار صهیونسیتی کشته شده‌اند نوشته شده بود، به نمایش گذاشتند.

قبل از اینکه پارچه نوشته مذکور رونمایی شود، معترضان در میدان به سکوت ایستادند. که یک حرکت اعتراضی به کشتار و جنایات رژیم منحوس صهیونسیتی بود سپس پرچم‌های فلسطین و چپیه ها را بالا گرفتند تا در سراسر جمعیت قابل مشاهده باشد.

سازمان‌دهندگان تظاهرات این پوشش را به عنوان نمادی از کودکان کشته شده در طول جنگ ناجوانمردانه رژیم منحوس صهیونسیتی توصیف کردند.

شرکت‌کنندگان پارچه نوشته سفید که نمادی از یک کفن بزرگ بود را از میدان کاتدرال به سمت قلعه سفورزسکو در یک راهپیمایی با سکوت برای گرامیداشت قربانیان و اعتراض به اشغال وکشتار نظامیان اسرائیل در غزه حمل کردند.

نسل‌کشی اسرائیل در غزه از اکتبر ۲۰۲۳ طبق آمار کشور فلسطین، نزدیک به ۷۳,۰۰۰ فلسطینی را کشته و بیش از ۱۷۳,۰۰۰ نفر، که بیشتر آن‌ها زنان و کودکان هستند، مجروح کرده است.

منبع: خبرگزاری آناتولی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha