دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۱
جنگ جمعیتی، شکل جدیدی از تقابل دشمن با جمهوری اسلامی است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین ساکی گفت: جنگ جمعیتی شکل جدیدی از تقابل دشمن با جمهوری اسلامی است که نیازمند بازطراحی گفتمان تبلیغی بر محور خانواده و هویت ملی است

به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری، حجت‌الاسلام والمسلمین ساکی صبح امروز در همایش خانوادگی مبلغین استان مازندران که در مجتمع قوه قضائیه برگزار شد، به تشریح ابعاد مختلف موضوع جمعیت و ضرورت ورود جدی نهادهای فرهنگی به این عرصه پرداخت.

وی با اشاره به تحولات تاریخی و مواجهه نظام جمهوری اسلامی با انواع تهدیدها از ابتدای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: دشمنان در دوره‌های مختلف از ابزارهایی همچون جنگ تحمیلی، ترور، تحریم، جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی برای مقابله با جمهوری اسلامی استفاده کرده‌اند، اما امروز شکل جدیدی از چالش در قالب «جنگ جمعیتی» در حال ظهور است.

دبیر مرکز راهبری جمعیت حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه این مسئله در بسیاری از موارد به‌صورت غیرمستقیم و بدون حضور آشکار دشمن در حال اثرگذاری است، افزود: کاهش نرخ فرزندآوری، تغییر سبک زندگی و افزایش برخی آسیب‌های اجتماعی از جمله نشانه‌های این مسئله راهبردی است.

وی با تأکید بر ضرورت بازطراحی شیوه‌های تبلیغی در حوزه جمعیت، تصریح کرد: مبلغان دینی باید با توجه به تنوع مخاطبان، از گفتمان‌های مختلفی مانند خانواده، هویت ملی، هویت دینی، تمدن اسلامی و گفتمان انقلاب اسلامی استفاده کنند، اما گفتمان خانواده به دلیل ارتباط مستقیم با زندگی روزمره مردم، اثرگذاری بیشتری دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ساکی بر اهمیت اولویت‌بندی در فعالیت‌های فرهنگی تأکید کرد و یادآور شد: تمرکز بر خانواده‌های متأهل در سن باروری و گروه‌های اثرپذیرتر می‌تواند نتایج عملی سریع‌تری در حوزه افزایش فرزندآوری به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: مواجهه با مسئله جمعیت نیازمند نگاه جامع، برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از ادبیات متناسب با هر گروه اجتماعی است و بدون این رویکرد، تحقق اهداف جمعیتی کشور با چالش مواجه خواهد شد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha