یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۴
مردم نسبت به مسائل انقلاب و آرمان‌های امام و رهبر شهید حساسیت دارند

حوزه/ نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت:همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب نیز تأکید فرموده‌اند، این ملت توانسته‌اند در بزنگاه‌های مختلف از کشور صیانت کرده و با حضور خود خلأهای به‌وجود آمده را جبران کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، منان رئیسی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، در تجمع مردمی میدان توحید قم با تقدیر از حضور نمایندگان مجلس از شهرهای مختلف کشور در این اجتماع مردمی اظهار داشت: برخی از نمایندگان مجلس در شرایطی که به هر دلیلی صحن علنی مجلس برگزار نمی‌شود، همانند مردم در میدان حضور یافته‌اند تا مطالبات و دغدغه‌های عمومی را به مسئولان منتقل کنند.

وی با اشاره به مباحث مطرح‌شده پیرامون توافق احتمالی میان ایران و طرف‌های خارجی، افزود: از ابتدا اعلام کرده‌ایم که اگر قرار است توافقی صورت گیرد، این توافق باید با تحقق کامل شروط و ملاحظات مورد تأکید رهبر معظم انقلاب انجام شود.

وی گفت: مردم نسبت به مسائل انقلاب و آرمان‌های امام و رهبر شهید حساسیت دارند.

مردم امروز با مردم سال ۱۳۹۴ تفاوت دارند

نماینده مردم قم با اشاره به افزایش آگاهی عمومی نسبت به مسائل کشور اظهار داشت: مردم امروز، مردم سال ۱۳۹۴ و دوران برجام نیستند. ملت ایران در سال‌های اخیر نشان داده‌اند که با بصیرت و هوشیاری تحولات کشور را دنبال می‌کنند.

وی افزود: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب نیز تأکید فرموده‌اند، این ملت توانسته‌اند در بزنگاه‌های مختلف از کشور صیانت کرده و با حضور خود خلأهای به‌وجود آمده را جبران کنند.

مطالبه شفافیت/ مردم نامحرم نیستند

رئیسی با تأکید بر حق مردم برای اطلاع از مفاد توافقات مهم کشور گفت: مردم نامحرم نیستند. حق ملت است که پیش از امضای هر توافقی بدانند چه اتفاقی در حال رخ دادن است و چه تعهداتی قرار است پذیرفته شود.

وی ابراز امیدواری کرد که اخبار منتشرشده درباره برخی مفاد توافق صحت نداشته باشد و در صورت وجود اشکالات، اصلاحات لازم انجام شود.

نماینده مردم قم با اشاره به مجاهدت‌های نیروهای نظامی و دیپلماتیک کشور گفت: از مردم می‌خواهم برای رزمندگان و همچنین دیپلمات‌های کشور دعا کنند تا در تصمیم‌گیری‌ها دچار خطا نشوند و حقوق ملت ایران و خون پاک شهدا حفظ شود.

رئیسی در پایان با تقدیر از حضور مستمر مردم در اجتماعات و برنامه‌های مردمی اخیر اظهار داشت: حضور و میدان‌داری مردم در بیش از یکصد شب گذشته نشان داد که ملت ایران همچنان پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و در صورت نیاز، از کشور و ارزش‌های آن دفاع خواهند کرد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha