پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۷
اختلاف و دودستگی موجب از بین رفتن اقتدار و اعتبار جامعه می‌شود/ گرانی‌ها در شان ملت ایران نیست و باید برای رفع آن چاره‌اندیشی شود

حوزه/ آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه حضور گسترده مردم در صحنه دارای پشتوانه‌های قرآنی، علوی و حسینی است و همین باورها موجب شده ملت ایران در برابر تهدیدهای دشمنان مقاومت کند، تصریح کرد: پیروزی‌های جمهوری اسلامی حاصل حضور مردم، ایستادگی نیروهای مسلح، تلاش رزمندگان عرصه دیپلماسی و مدیریت و هدایت رهبری است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، آیت‌الله سید احمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان رهبری شامگاه چهارشنبه ۲۷خرداد در آئین عزاداری دهه اول محرم در جمع مردم خرم‌آباد با اشاره به تهدیدهای مقامات آمریکایی بیان کرد:دشمن نادان گمان می کرد در مدت کوتاهی می تواند نظام جمهوری اسلامی ایران را ساقط کند اما به لطف الهی این خواسته دشمن به سرانجام نرسید و نخواهد رسید.

وی ادامه داد: تهدیدهای مکرر علیه ایران، از جمله ادعاهایی درباره نابودی زیرساخت‌ها و بازگرداندن کشور به عقب، هیچ‌گاه عملی نشد و دشمنان در دستیابی به اهداف خود ناکام مانده‌اند.

امام جمعه موقت تهران یکی از مهم‌ترین راهبردهای دشمن را ایجاد اختلاف در جامعه دانست و خاطرنشان کرد: تجربه عاشورا نشان می‌دهد که یاران امام حسین (ع) تا آخرین لحظه بر عهد خود پایبند ماندند و با وحدت و وفاداری در کنار امام خویش ایستادند.

آیت الله خاتمی ادامه داد: امروز نیز پیروان مکتب عاشورا باید با حفظ انسجام و تبعیت از ولایت، مانع تحقق اهداف دشمنان شوند، زیرا اختلاف و دودستگی موجب از بین رفتن اقتدار و اعتبار جامعه خواهد شد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه حضور گسترده مردم در صحنه دارای پشتوانه‌های قرآنی، علوی و حسینی است و همین باورها موجب شده ملت ایران در برابر فشار و تهدیدهای دشمنان مقاومت کند تصریح کرد: پیروزی‌های جمهوری اسلامی حاصل حضور مردم، ایستادگی نیروهای مسلح، تلاش رزمندگان عرصه دیپلماسی و مدیریت و هدایت رهبری است.

وی بیان کرد: نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا، بسیج، عشایر و اقوام مختلف کشور را از ارکان اصلی اقتدار ملی برشمرد و گفت: این نیروها در همه فراز و نشیب‌ها کنار مردم و نظام حضور داشته‌اند.

عضو فقهای شورای نگهبان با تأکید بر نقش رهبری معظم در هدایت امور کشور اظهار کرد: مسیر جمهوری اسلامی همان راه ترسیم شده از سوی امامین انقلاب است و تصمیم‌های کلان کشور در چارچوب این راهبرد دنبال می‌شود.

آیت الله خاتمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات اقتصادی و گرانی‌ها خاطرنشان کرد: گرانی‌های موجود در شان ملت ایران نیست و باید برای رفع آن چاره‌اندیشی شود، اما در عین حال تلاش مسیولان برای جلوگیری از بروز کمبود کالا و قحطی در شرایط دشوار قابل تقدیر است.

وی افزود: با وجود فشارهای گسترده دشمنان و شرایط سخت، کشور با کمبود فراگیر کالا مواجه نشد و دستگاه‌های اجرایی برای تامین نیازهای مردم تلاش شبانه‌روزی داشته‌اند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین با اشاره به تحولات منطقه تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره از محور مقاومت حمایت کرده و حزب‌الله لبنان را بخشی از جبهه مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی می‌داند.

امام جمعه موقت تهران همچنین از مردم خواست با حفظ وحدت، حضور در صحنه و تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، مسیر پیشرفت و اقتدار کشور را ادامه دهند.

آیت الله خاتمی در ادامه با قدردانی از سابقه درخشان مردم لرستان در دفاع از اسلام، انقلاب و ولایت، این استان را نماد تدین، غیرت دینی و انقلابی‌گری دانست و گفت: مردم این دیار در مقاطع حساس تاریخ کشور همواره در صف نخست دفاع از دین و ارزش‌های اسلامی قرار داشته‌اند و سابقه مبارزاتی آنان در برابر ظلم و استبداد بر کسی پوشیده نیست.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به نقش تاریخی مردم لرستان در مقابله با سیاست‌های رضاخان افزود: گذشتگان این استان با ایستادگی و مقاومت خود کمر این زورگو را شکستند و اجازه ندادند سیاست‌های ضددینی و ضدفرهنگی او بر این منطقه حاکم شود.

امام جمعه موقت تهران با یادآوری فرمایش امام خمینی (ره) درباره مردم لرستان تصریح کرد: امام راحل فرمودند لرستان کانون تدین و انقلابی‌گری است و امروز نیز مردم این استان با همین ویژگی‌ها در کشور شناخته می‌شوند.

وی در پایان با تجلیل از رشادت‌های رزمندگان لرستان اظهار کرد: امروز همان روحیه ایثار، شجاعت و ولایت‌مداری میان مردم این استان موج می‌زند و لرستان همچنان یکی از پایگاه‌های مهم دفاع از ارزش‌های اسلامی و انقلابی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha