جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۵
ساماندهی بیش از ۳ هزار موکب در مرزهای ایران برای خدمت به زائران اربعین حسینی

حوزه/ رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور به آمادگی کامل مواکب اشاره کرد و گفت: سازماندهی مواکب تا بخش زیادی انجام شده و امسال با حضور بیش از ۳ هزار موکب در خدمت زائران هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان در دیدار با محمدجلال مآب، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، با بیان اینکه راهپیمایی اربعین امسال در فضایی متفاوت از سال‌های گذشته برگزار می‌شود، اظهار داشت: در شرایطی به استقبال اربعین می‌رویم که ملت شریف ایران اسلامی بیش از صد روز است که با ایستادگی و بصیرت، پشتیبان نیروهای مسلح بوده‌اند.

وی با اشاره به هم‌افزایی جبهه‌های مختلف در کشور، افزود: مردم عزیز در کنار جبهه نظامی، در جبهه‌های مردمی، خدمت و دیپلماسی نیز حضوری فعال داشتند که این انسجام، عزت و اقتدار کنونی ایران را در عرصه بین‌المللی رقم زده است؛ دستاوردی که مدیون خون پاک و مطهر شهدای والامقام انقلاب اسلامی است.

تردد زائران از مرزهای شلمچه و چذابه/ تلاش برای تکرار رتبه برتر خوزستان

استاندار خوزستان با اشاره به تمهیدات لجستیکی استان برای میزبانی از زائران حسینی(ع) تصریح کرد: تردد زائران عزیز امسال از هر دو مرز رسمی شلمچه و چذابه انجام خواهد شد و تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا همانند سال گذشته که خوزستان موفق به کسب رتبه برتر شد، امسال نیز این جایگاه را حفظ کنیم.

موالی‌زاده با تأکید بر ابعاد معنوی این رویداد عظیم مذهبی خاطرنشان کرد: حضور در این مسیر، طواف حول مغناطیس وجود مقدس سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است. این یک حرکت مقدس و معنوی است و یقین داریم که خود امام حسین(ع) هوای زائرانشان را همیشه خواهند داشت.

تبدیل توطئه‌های دشمن به فرصت توسط مواکب

در ادامه این دیدار، محمدجلال مآب، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور نیز با اشاره به شرایط خاص جغرافیایی و مرزی استان خوزستان و آسیب‌های وارد شده از سوی دشمن، گفت: علی‌رغم لطماتی که دشمن خبیث به مرزهای زمینی و آبی این استان وارد کرد، ایستادگی مردم و حضور پرشور مواکب توانست دستاوردهای ویژه‌ای را در شرایط کنونی رقم بزند.

وی با بیان اینکه خدمات خالصانه مواکب و خون شهدا، توطئه‌های دشمن را به نتایج پربار تبدیل کرده است، افزود: با تلاش‌های شبانه‌روزی و صد روزه مواکب، خود را برای میزبانی شایسته در مراسم تشییع پیکر مطهر شهدا و همچنین راهپیمایی عظیم اربعین آماده می‌کنیم.

پیش‌بینی برگزاری اربعینی باشکوه‌تر از سال‌های گذشته

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور ضمن قدردانی از تدابیر استاندار خوزستان در مدیریت و خدمات‌رسانی، ابراز داشت: هم‌افزایی و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در استان، نویدبخش یک اربعین آبرومندانه و میزبانی درخور شأن زائران اباعبدالله الحسین(ع) خواهد بود.

مآب به آمادگی کامل مواکب اشاره کرد و گفت: سازماندهی مواکب تا بخش زیادی انجام شده و امسال با حضور بیش از ۳ هزار موکب در خدمت زائران هستیم. پیش‌بینی می‌کنیم با توجه به شرایط و آمادگی‌های موجود، اربعین امسال باشکوه‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha