حجتالاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان کرمان صبح امروز در دیدار اعضای شورای قضائی استان کرمان به مناسبت هفته قوه قضائیه، با تجلیل از عملکرد دادگستری استان، افزود: در دستگاه قضایی شاهد انجام کارهای بزرگ و ارزشمندی هستیم و نگاه علمی و ارزشی حاکم بر مجموعه قضایی کرمان، ثمرات قابلتوجهی به همراه داشته است.
شهید بهشتی؛ الگوی تئوریپردازی و عملگرایی
امام جمعه کرمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیتالله دکتر بهشتی و یارانش، هفته قوه قضاییه را فرصتی مغتنم برای شفافسازی مأموریتهای دستگاه قضا برای آحاد جامعه دانست و افزود: شهید بهشتی هم یک تئوریپرداز بسیار قدرتمند بود و هم شخصیتی بود که در هر عرصهای که وارد میشد، عملکردی درخشان و در تراز انقلاب اسلامی ارائه میداد.
وی تصریح کرد: شهید بهشتی امر به معروف و نهی از منکر را در دو سطح «عامه» و «حاکمیتی» تبیین میکرد و معتقد بود که سطح حاکمیتی آن، مستقیماً به قوه قضاییه مربوط میشود.
مأموریتهای دستگاه قضا؛ انسانپروری و جامعهپردازی
امام جمعه کرمان با اشاره به اهمیت و جایگاه حساس دستگاه قضایی، تأکید کرد: ظرفیتهای فعلی دستگاه قضا باید متناسب با مأموریتهای بزرگ و کلان این نهاد، تقویت شود.
نماینده ولیفقیه در استان کرمان با بیان اینکه علوم مرتبط با انسان، از اهمیت و جایگاه بالاتری برخوردارند، خاطرنشان کرد: مأموریتهای دستگاه قضایی که در قانون نیز به صراحت آمده است، از جمله اجرای عدالت، اجرای حدود، مبارزه با جرم و فساد، مأموریتهای کمی نیستند؛ بلکه هر کدام از این وظایف، نقش مستقیمی در رشد و ارتقای جامعه دارند.
حجتالاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی تاکید کرد: قوه قضائیه دو مأموریت راهبردیِ انسانپروری و جامعهپردازی را بر عهده دارد که انجام صحیح این مأموریتها، مستلزم حضور نیروهای صالح، عالم و شایسته است.
ضرورت تقویت امکانات و منابع دستگاه قضایی
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان در پایان با تأکید بر توانمندی نیروهای قضایی استان، اظهار داشت: دستگاه قضایی استان کرمان به لحاظ نیروی انسانی متخصص و توانمندی اجرایی، از ظرفیت بالایی برخوردار است، اما برای اجرای دقیق و کامل مأموریتهای بزرگِ انسانسازی و جامعهپردازی، باید در جایگاهی رفیع قرار گیرد و از امکانات و منابع لازم (عده و عده متناسب) بهرهمند شود تا بتواند به معنای واقعی کلمه، به اهداف متعالی خود دست یابد.











نظر شما