جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۸
وحدت و همدلی نیاز امروز کشور است

حوزه/ حجت الاسلام عزیزی خواستار حفظ وحدت در جامعه شد و گفت: رهبر معظم انقلاب باید ملاک ما باشد و همان‌طور که ایشان تاکید کردند، می بایست در راستای دوری ازتفرقه تلاش کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت الاسلام محمد عزیزی در خطبه های نماز جمعه این هفته میامی در مسجد جامع، خواستار ترویج وحدت در بین آحاد جامعه به خصوص مردم و مسئولان شد.

وی با بیان اینکه امروز کشورمان به وحدت نیاز دارد، افزود: باید از اظهار نظرهای غیرمنصفانه پرهیز کرد.

امام جمعه میامی با بیان اینکه ملاک ما باید رهبر معظم انقلاب اسلامی باشد، گفت: کسی نباید خودش را جلوتر از ایشان ببیند.

حجت الاسلام عزیزی با بیان اینکه حرکت کردن جلوتر از رهبر معظم انقلاب یک آفت است، تاکید کرد: نباید با برخی اظهار نظرها زمینه بروز چالش را در کشور ایجاد کرد.

وی خواستار مراقبت در کلام از تریبون های عمومی شد و ابراز کرد: تریبون های رسمی به خصوص رسانه ها باید عامل وحدت باشند.

امام جمعه میامی به شخصیت های معروف و مشهور و تاثیرگذار هم اشاره کرد و ادامه داد: این افراد نیز باید عامل همدلی و وحدت باشند و نه تفرقه.

حجت الاسلام عزیزی خواستار دوری از تفرقه شد و بیان کرد: مسیر ما مشخص است و باید در مسیر ولایت فقیه پیش برویم.

وی با بیان اینکه جامعه اسلامی بر محور ولایت فقیه طی مسیر عزت و شرافت می کند، افزود: خط ما باید خط رهبر معظم انقلاب باشد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha