سه‌شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۹
استاندار اصفهان پای صحبت های ائمه جمعه منطقه کاشان نشست

حوزه/ اولین نشست جمالی نژاد استاندار اصفهان باحجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان حجت الاسلام والمسلمین حسینی و ائمه جمعه منطقه کاشان در فرمانداری ویژه شهرستان کاشان با موضوع بررسی وضعیت و مشکلات شهرها برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، اولین نشست جمالی نژاد استاندار اصفهان با حجت الاسلام والمسلمین حسینی و ائمه جمعه منطقه کاشان در فرمانداری ویژه شهرستان کاشان با موضوع بررسی وضعیت و مشکلات شهرها برگزار شد.

در این نشست ائمه جمعه منطقه، مشکلات شهرهای خود مخصوصا در زمینه مسائل آموزشی و فرهنگی، تکمیل مصلاها، مساجد و خانه های عالم، تعریض و آسفالت جاده ها، تجهیز امکانات بیمارستان ها، بهبود وضعیت آب و برق منطقه و... مطرح کردند.

استاندار اصفهان در این جلسه بسیاری از مشکلات مطرح شده را فی المجلس با مسئولان مربوطه در کشور و استان پیگیری نموده و مصوباتی را مرقوم داشتند.

انتهای پیام./

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha