حجت الاسلام ابوالفضل زیدیان، مسئول درس خارج و امور غیر حضوری مدرسه علمیه آیت الله آخوند (ره)، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، با تشریح روند برگزاری درس خارج در سال تحصیلی جاری اظهار کرد: درس خارج مدرسه علمیه آیت الله آخوند (ره) همچون سال های گذشته در دو قالب حضوری و غیر حضوری برای طلاب برگزار شد.
وی افزود: ۴۸ نفر از طلاب به صورت حضوری در درس خارج آیت الله موسوی اصفهانی شرکت کردند و از ویژگی های مهم امسال، برگزاری کارگاه تخصصی درس خارج در کنار جلسات اصلی بود که با هدف تعمیق و تسلط بیشتر طلاب بر مباحث ارائه شده برگزار شد.
مسئول درس خارج و امور غیر حضوری مدرسه علمیه آیت الله آخوند (ره) ادامه داد: در کنار درس خارج و کارگاه تخصصی، مباحثات علمی نیز برای طلاب تشکیل شد تا مباحث مطرح شده بهتر در ذهن آنان تثبیت شود. سرگروه های این مباحثات از میان افرادی انتخاب شدند که در کارگاه تخصصی درس خارج حضور داشتند تا دیگر طلاب نیز بتوانند از این ظرفیت علمی بهره مند شوند.
وی با اشاره به یکی از برنامه های شاخص درس خارج در استان همدان گفت: یکی از امتیازات درس خارج آیت الله موسوی اصفهانی، دریافت فصلی تقریرات طلاب و ارزیابی آن توسط اساتید است. این تقریرات پس از بررسی و اعلام اشکالات احتمالی، به طلاب بازگردانده می شود تا اصلاحات لازم انجام گیرد و در پایان سال، تقریراتی منظم و کامل برای ارائه به اساتید قم آماده شود.
حجت الاسلام زیدیان خاطرنشان کرد: آیت الله موسوی اصفهانی علاوه بر امتحان شفاهی رسمی حوزه علمیه قم، هر سال در دو نوبت امتحان شفاهی از طلاب برگزار می کند تا میزان آمادگی آنان ارزیابی و نقاط ضعف و قوت علمی آنان مشخص شود، این موضوع موجب شده طلاب همدان با آمادگی بیشتری در آزمون های حوزه شرکت کنند.
وی با اشاره به استمرار آموزش در شرایط خاص کشور تصریح کرد: در ایام جنگ نیز روند آموزشی متوقف نشد و کلاس ها به صورت مجازی ادامه پیدا کرد، فایل های صوتی در اختیار طلاب قرار گرفت و آنان پس از گوش دادن به مباحث، تقریرات خود را ارسال کرده و حضور آموزشی آنان ثبت می شد.
مسئول درس خارج و امور غیر حضوری مدرسه علمیه آیت الله آخوند (ره) درباره شیوه آموزش طلاب غیر حضوری نیز گفت: صوت دروس برای این طلاب در سایت بارگذاری می شود و آنان موظف هستند پس از مطالعه و تنظیم تقریر، در پایان سال در امتحان نهایی هم زمان با طلاب حضوری شرکت کنند.
وی در پایان از برنامه ریزی برای توسعه درس خارج در استان همدان خبر داد و گفت: بنا داریم در سال آینده دو درس خارج در حوزه علمیه استان همدان برگزار کنیم که یکی با تدریس آیت الله موسوی اصفهانی و دیگری با تدریس آیت الله شعبانی خواهد بود.











نظر شما