شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۳
مراسم یادبود حجت‌الاسلام فارمی عبدالحکیم برگزار شد

عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) با تمجید از روحیه خستگی‌ناپذیر مرحوم حجت الاسلام فارمی عبدالحکیم دبیر بخش فیلیپینی خبرگزاری ابنا، تأکید کرد که تلاش‌های افرادی چون او در نهایت به رودی خروشان تبدیل شده و سرنوشت شیعیان و مسلمانان محلی را تغییر خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مراسم یادبود مرحوم حجت‌الاسلام فارمی عبدالحکیم دبیر بخش فیلیپینی خبرگزاری ابنا، امروز با حضور استاد رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، در نمازخانه این مجمع در قم برگزار شد.

ببینید:

تصاویر/ مراسم یادبود مرحوم حجت‌الاسلام فارمی عبدالحکیم دبیر بخش فیلیپینی خبرگزاری ابنا

در این مراسم که به همت خبرگزاری ابنا ترتیب یافت، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در سخنانی ضمن تسلیت درگذشت این روحانی وارسته، به تبیین ویژگی‌های شخصیتی وی و اهمیت فعالیت‌های تبلیغی در شرق آسیا و فیلیپین پرداخت.

حجت‌الاسلام نواب در ابتدای سخنان خود، مرحوم فارمی عبدالحکیم را «برادری بسیار عزیز، غریب، مهاجر و از دوستان بسیار خوب» توصیف کرد و برای او علو درجات مسئلت نمود.

وی با اشاره به پیشینه تحصیلی آن مرحوم اظهار کرد که دکتر عبدالحکیم از سال ۱۳۹۷ دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب در رشته «وهابیت‌شناسی» بود و انتخاب این رشته توسط وی کاملاً هدفمند و بر اساس نیازهای منطقه فیلیپین صورت گرفته بود تا بتواند پس از کسب درجه دکترا، منشأ خدمات بزرگی در جهان اسلام و میهن خود باشد، هرچند که اجل به او مهلت نداد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در ادامه به تبیین وضعیت دشوار کشور فیلیپین پرداخت و این کشور را منطقه‌ای «مظلوم، محروم و فقیر» خواند که دهه‌ها تحت تأثیر تفکرات وارداتی از سوی عربستان سعودی آسیب دیده و در مناطقی مانند میندانائو از پیشرفت بازمانده است.

وی با ستایش از روحیه خستگی‌ناپذیر مرحوم عبدالحکیم، فعالیت‌های فرهنگی در چنین مناطقی را به کاشت «درخت گردو» تشبیه کرد که هرچند رشد آن کُند و زمان‌بر است، اما ثمرات آن صدها سال ماندگار خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین نواب تصریح کرد که تلاش‌های کوچک و پیوسته افرادی چون دکتر عبدالحکیم، در نهایت به رودی خروشان تبدیل شده و سرنوشت شیعیان و مسلمانان منطقه را تغییر خواهد داد.

گفتنی است مرحوم حجت‌الاسلام فارمی عبدالحکیم پس از تحمل یک دوره بیماری سخت، چهارشنبه هفتۀ گذشته ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵ به دیار باقی شتافت.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha