شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۴
حاکمیت بر تنگه هرمز حق مسلم ایران است

حوزه/ حجت‌الاسلام حقیقی با تبیین استراتژی پاسخ متقابل ایران، گفت: ما بر اساس اصل تعرض و پاسخ، آمادگی کامل برای مقابله داریم؛ اگر دشمن با زیرساخت‌های ما برخورد کند، ما نیز با هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی و استراتژیک آنان، توازن قوا را به نفع خود تغییر خواهیم داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حقیقی، مدیر حوزه علمیه استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در هرمزگان، با تحلیل ابعاد تهدیدات اخیر ایالات متحده در منطقه، تأکید کرد: تلاش واشنگتن برای هدف‌گذاری زیرساخت‌های حیاتی استان هرمزگان، فراتر از یک تهدید نظامی، یک سیاست از پیش تعیین‌شده برای ارعاب افکار عمومی و تحت فشار قرار دادن اراده ملی است؛ اما این ماجراجویی، تنها به تقابل بیشتر با قدرت بلامنازع ایران منجر خواهد شد.

وی با انتقاد از رویکرد تهاجمی آمریکا در خلیج فارس، اظهار داشت: سیاست‌های تهدیدآمیز ایالات متحده در این منطقه، تلاشی ناکام برای تغییر معادلات موجود و عقب‌نشینی مردم از حاکمیت ملی است. هدف قرار دادن زیرساخت‌های استراتژیک هرمزگان، نشان‌دهنده ضعف در قدرت بازدارندگی دشمن است که اکنون به دنبال استفاده از ابزارهای غیرنظامی برای ایجاد بحران در جبهه داخلی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حقیقی با تبیین استراتژی پاسخ متقابل ایران، صراحتاً هشدار داد: ما بر اساس اصل تعرض و پاسخ، آمادگی کامل برای مقابله داریم؛ اگر دشمن با زیرساخت‌های ما برخورد کند، ما نیز با هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی و استراتژیک آنان، توازن قوا را به نفع خود تغییر خواهیم داد. این پیام، نشان‌دهنده گذار از حالت دفاعی به حالت بازدارندگی فعال است.

وی در تحلیل وضعیت ژئوپلیتیک تنگه هرمز، آمریکا را به یاغی‌گری در قوانین بین‌المللی» متهم کرد و افزود: واشنگتن با رویکردی خارج از چارچوب‌های قانونی، سعی در تعیین تکلیف برای این آبراه استراتژیک دارد؛ اما باید دانست که حاکمیت بر تنگه هرمز، یک واقعیت غیرقابل تغییر و حق مسلم جمهوری اسلامی ایران است که هیچ قدرت خارجی توانایی به چالش کشیدن آن را ندارد.

مدیر حوزه علمیه هرمزگان با تأکید بر عدم پذیرش هرگونه مداخله خارجی، تصریح کرد: هرگونه اقدام غیرقانونی آمریکا در منطقه، برخلاف ادعاهای امنیتی‌اش، تنها به بی‌ثباتی بیشتر منجر خواهد شد. ما اجازه نخواهیم داد بیگانگان در مدیریت امنیت آبراه‌های حیاتی منطقه مداخله کنند و هرگونه تجاوز به حریم حاکمیتی ایران، با واکنش‌های سنگین و پیاپی مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به محدودیت‌های عملیاتی ایالات متحده در منطقه، افزود: اگر آمریکا از مسیر تخلف از قوانین بین‌المللی دست برندارد، با ضرباتی مواجه خواهد شد که فراتر از ظرفیت‌های محاسباتی آن‌هاست. واقعیت این است که نبود پایگاه‌های مستقر و امن در این منطقه، توان عملیاتی آمریکا را در برابر توان دفاعی و پدافندی ایران به شدت محدود کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حقیقی با اشاره به اهمیت اقتدار ملی، تأکید کرد: حفظ حاکمیت بر آبراه‌های استراتژیک، خط قرمز اصلی ایران و ضامن امنیت منطقه است. اقتدار ملی ما در گرو حفظ تمامیت ارضی و کنترل کامل بر مسیرهای تجاری جهان است و هیچ قدرت استکباری نمی‌تواند این حق تاریخی و قانونی را از ملت ایران سلب کند.

وی در پایان با تأکید بر پیوند میان هویت دینی و مقاومت سیاسی، خاطرنشان کرد: مقاومت در برابر استکبار، نه یک شعار، بلکه بخشی از هویت و عقیده راسخ مردم این منطقه است. ایران با بهره‌گیری از توان دفاعی پیشرفته و اقتدار سیاسی خود، همواره از نقش خود در حفظ آرامش منطقه دفاع کرده و در برابر هرگونه فشار یا تهدید، با صلابت بیشتری ایستادگی خواهد کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha