سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ - ۰۶:۰۰
مراسم عزاداری آقای شهید ایران در حرم بانوی کرامت برگزار شد+ تصاویر

حوزه/ مراسم عزاداری آقای شهید ایران و تجدید بیعت نیروهای مسلح استان قم با رهبر معظم انقلاب اسلامی، با حضور جمعی از فرماندهان، مسئولان، کارکنان نیروهای مسلح و اقشار مختلف مردم در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، مراسم عزاداری آقای شهید ایران و تجدید بیعت نیروهای مسلح استان قم با رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، با حضور جمعی از فرماندهان، مسئولان، کارکنان نیروهای مسلح، خانواده‌های معظم شهدا و زائران و مجاوران کریمه اهل‌بیت(س) در شبستان‌ حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

در این مراسم حاضران با گرامیداشت یاد و خاطره امام شهید انقلاب و شهدای والامقام، بر تداوم راه شهدا، پاسداری از آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و تبعیت از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کرده و با معظم‌له تجدید بیعت و اعلام وفاداری کردند.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان با تبیین جایگاه ولایت، نقش ایمان و بصیرت در حفظ اقتدار امت اسلامی و ضرورت استقامت در مسیر انقلاب اسلامی، بر اهمیت حفظ وحدت، تقویت روحیه مقاومت و پایبندی به ارزش‌های دینی و انقلابی تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش ولایت‌مداری در عبور جامعه اسلامی از چالش‌ها خاطرنشان کرد : ملت ایران همواره با تمسک به فرهنگ عاشورا، تبعیت از ولایت و ایستادگی در برابر دشمنان، مسیر عزت و استقلال خود را حفظ کرده و این راه با حضور آگاهانه مردم و نیروهای مؤمن و انقلابی استمرار خواهد یافت.

در ادامه این مراسم، کربلایی سیدمهدی میرداماد و حسین اردستانی با اجرای برنامه مرثیه‌سرایی و مدیحه‌سرایی، در سوگ اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) و گرامیداشت یاد شهدا، فضای معنوی ویژه‌ای را در حرم مطهر بانوی کرامت رقم زدند.

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha