ماموستا محمدامین راستی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در سنندج اظهار داشت: وحدت مهم ترین عامل در ثبات جهان اسلام در عصر امروز محسوب می شود.
امام جمعه موقت سنندج گفت: دشمنان قرن ها است که تلاش دارند این وحدت را به هر شکل ممکن به چالش بکشانند، از یک سو تلاش می کنند با ایجاد فرقه های ضاله، دو مذهب اهل سنت و اهل تشیع را در مقابل یکدیگر قرار دهند و از سوی دیگر می خواهند با تجهیز همین فرقه ها وارد فاز نظامی شوند، بنابراین باید با بصیرت خود از شکل گیری این گروه های منحرف در جهان اسلام جلوگیری کنیم.
وی عنوان کرد: به وجود آمدن گروهک های تروریستی که به نام اسلام اعلام موجودیت می کنند بی شک هم به زیان مردم اهل سنت است و هم اهل تشیع، یعنی اگر به پیشینه گروهک داعش به خوبی نگاه کنیم می بینیم که این گروه در جنایاتی که انجام داد کشتارهای زیادی هم از اهل سنت داشت و هم از اهل تشیع، بنابراین هر گروهی که در دل جهان اسلام توسط بیگانگان شکل می گیرد، برای ضربه زدن به ریشه اصیل و ناب دین محمدی شکل گرفته است.
عضو شورای افتاء و روحانیت شهرستان سنندج تاکید کرد: اگر میخواهیم که این دست از تفکرات و فرقه های ضاله در جهان اسلام شکل نگیرند، باید با اسلام راستین به خوبی آشنا شویم زیرا امروز فضای مجازی و جنگ دشمنان در بستر رسانه باعث شده اسلام به درستی به مخاطب به ویژه نسل جوان و نوجوان ما معرفی نشود و همین امر زمینه قرائت های خودخواسته و خودخواهانه از این دین رحمانی شود.
وی یادآور شد: امروز اگر جهان اسلام به وحدت واقعی یعنی همان وحدتی که مد نظر خدا و قرآن و رسول خدا (ص) می باشد، برسد، هیچ قدرتی در جهان یارای ایستادگی در برابر مسلمانان را نخواهد داشت بنابراین امروز وحدت یک ستون و یک عمود بسیار مستحکم برای مسلمانان در برابر فتنه های شیطانی بیگانگان و دشمنان این دین رحمانی محسوب می شود.
انتهای پیام/











نظر شما