دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۶
تأکید بر هم‌افزایی برای تقویت شعائر دینی و مناسبت‌های انقلاب اسلامی

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، با حضور در حرم مطهر رضوی با تولیت آستان قدس رضوی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، با حضور در حرم مطهر رضوی با تولیت آستان قدس رضوی دیدار و گفت‌وگو کرد.

حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در این دیدار با قدردانی از تلاش‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در عرصه صیانت از ارزش‌های دینی و انقلابی، بر ضرورت هم‌افزایی هرچه بیشتر نهادهای فرهنگی و انقلابی تأکید کرد و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند انسجام، همدلی و همکاری مؤثر میان مجموعه‌های فرهنگی کشور برای تبیین معارف اسلامی، تقویت هویت دینی و انقلابی و امیدآفرینی در جامعه هستیم.

همچنین در این نشست، از خدمات و تلاش‌های حجت‌الاسلام سلطانی در دوران مسئولیت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تقدیر و حجت‌الاسلام علی بخشی به عنوان رئیس جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی معرفی و برای وی آرزوی موفقیت شد.

انتهای پیام ۳۱۳/۴۹

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha