دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۶
خدمت‌رسانی موکب امام حسن(ع) مبارکه اصفهان از کف میدان تا کربلا

حوزه/ مسئول موکب امام حسن مجتبی(ع)، گفت: فعالیت این موکب با تکیه بر کمک‌های مردمی از خدمت‌رسانی در داخل کشور به پذیرایی از زائران اربعین در کربلا گسترش یافته است.

باقر جعفری، مسئول موکب امام حسن مجتبی(ع) امامزاده شعبان اراضی، در گفت وگو با خبرنگار حوزه در اصفهان اظهار داشت: این موکب پیش از حضور در کربلا، از ابتدای جنگ ۱۲ روزه و هم‌زمان با ماه رمضان، نزدیک به ۱۵۰ شب در فلکه زیباشهر فعالیت داشت و هر شب از مردم پذیرایی می‌کرد.

وی گفت: خادمان موکب در آن مدت با تهیه نان، سبزیجات، پیازچه، نان و پنیر و دیگر اقلام مورد نیاز، طی ۱۰۵ شب به مردم خدمات ارائه کردند و پس از آن با هماهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان، فعالیت خود را در کربلای معلی ادامه دادند.

جعفری افزود: این موکب اکنون چند شب است که در کربلا به زائران خدمت‌رسانی می‌کند و با حضور ۱۵۰ خادم خواهر و ۱۵۰ خادم برادر، پذیرای زائران امام حسین(ع) است.

فعالیت موکب با مشارکت مردمی ادامه دارد

وی بیان کرد: هزینه حدود یک ماه فعالیت موکب بیش از یک میلیارد تومان بوده که به طور کامل از محل کمک‌های مردمی تأمین شده است.

جعفری ادامه داد: همچنین ۵۰۰ کیلوگرم آرد در حسینیه اراضی توسط بانوان برای پخت نان و تهیه اقلام مورد نیاز موکب مصرف شد.

مسئول موکب امام حسن مجتبی(ع) خاطرنشان کرد: در جریان فعالیت این مجموعه، مسئولان بخشداری، فرمانداری و امام جمعه برای بازدید از موکب و بررسی روند خدمت‌رسانی حضور یافتند.

مسئول موکب مام حسن مجتبی(ع) امامزاده شعبان اراضی ابراز امیدواری کرد: با فراهم شدن امکانات بیشتر، دامنه فعالیت‌های این مجموعه در سال‌های آینده توسعه یابد و خدمات گسترده‌تری به زائران اربعین ارائه شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha