سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۹
تجمع خونخواهی رهبر شهید انقلاب با حضور خانواده شهدای میناب در آران وبیدگل

حوزه/ همزمان با شب اربعین امام حسین (ع) تجمع خونخواهی رهبر شهید انقلاب در کنار خانواده های معظم شهدای میناب با سخنرانی امام جمعه آران وبیدگل با حضور نماینده مردم شهرستان کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی در آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی (ع) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان همزمان با شب اربعین امام حسین (ع) تجمع خونخواهی رهبر شهید انقلاب در کنارخانواده های معظم شهدای میناب با سخنرانی امام جمعه آران و بیدگل و حضور نماینده مردم شهرستان کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی ،فرماندار آران و بیدگل ، روسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان های کاشان و آران و بیدگل، روحانیون ، مسئولان ، خانواده معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی (ع) برگزار شد.

امام جمعه آران و بیدگل در این مراسم ضمن قدردانی از حضور نورانی پدران و مادران شهید دانش آموزی میناب در شهر آران وبیدگل گفت: شهدای شما در قلب ملت ایران و آزادگان جان جا پیدا کردند و نماد مظلومیت و استقامت شدند .

حجت الاسلام والمسلمین فرهنگ افزود : داغ این شهدا بر دل شما سنگینی می کند ولی آنچه که قلب شما را آرام می کند نوید خدای متعال برای صبر شماست که باعث آجر و پاداش اخروی عظیمی خواهد شد

امام جمعه شهر آران و بیدگل راه دیگر تسکین دل خانواده شهدای میناب را انتقام از قاتلان و جانیان این جنایت بزرگ دانست و گفت: با ندای مرگ بر آمریکا و اسرائیل و پی گیری قتل رئیس جمهور آمریکا و اسرائیل کودک کش مقداری از آرامش قلب و دل خانواده های معظم این شهدامی شود.

حجت الاسلام والمسلمین فرهنگ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز، بر ضرورت پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه والای شهدای دانش‌آموز و صبر و استقامت خانواده‌های معظم آنان اظهار داشت: خون پاک شهدا، به‌ویژه شهدای کودک و نوجوان، سند مظلومیت ملت ایران و نشانه حقانیت مسیر مقاومت و ایستادگی است.

امام جمعه آران و بیدگل با محکومیت جنایات دشمنان علیه کودکان و بی‌گناهان، تصریح کرد: دشمن کودک‌کش بداند ملت ایران با الهام از مکتب عاشورا و سیره امام حسین(ع)، مسیر عزت، مقاومت و ایستادگی را ادامه خواهد داد و هیچ تهدیدی نمی‌تواند این ملت را از آرمان‌های خود بازدارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرهنگ همچنین بر ضرورت ترویج فرهنگ شهادت در میان نسل جوان و دانش‌آموزان تأکید کرد و افزود: زنده نگه داشتن یاد شهدا، تضمین‌کننده استمرار ارزش‌های انقلاب اسلامی و تربیت نسل‌های آینده است.

در پایان این مراسم ازخانواده‌های معظم شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه میناب، تجلیل وقدردانی به عمل آمد.

شایان ذکر است خانواده‌های معظم شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه میناب پس از بازدید از گنجینه شهدای آران و بیدگل مرقد مطهر حضرت محمد هلال بن علی (ع) را زیارت کردند.

انتهای پیام./

تجمع خونخواهی رهبر شهید انقلاب درکنار خانواده های شهدای میناب در آران وبیدگل

تجمع خونخواهی رهبر شهید انقلاب درکنار خانواده های شهدای میناب در آران وبیدگل

تجمع خونخواهی رهبر شهید انقلاب درکنار خانواده های شهدای میناب در آران وبیدگل

تجمع خونخواهی رهبر شهید انقلاب درکنار خانواده های شهدای میناب در آران وبیدگل

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha