سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۱
خدمت رسانی کادر و طلاب مدرسه علمیه امام القائم (عج) به زائران مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه امام القائم (عج) گفت: اساتید و طلاب مدرسه علمیه امام القائم (عج) در عرصه جهاد تبیین، پاسخگویی به شبهات دینی، اعتقادی و سیاسی و همچنین ارائه مشاوره های مذهبی در طول مسیر مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی در حال خدمت به آحاد مردم هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی امروز با حضور چشمگیر اساتید و طلاب حوزه علمیه تهران، ائمه جماعات مساجد و مبلغان دینی در حد فاصل میدان امام حسین علیه السلام تا حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام در شهر ری در حال برگزاری است.

حجت الاسلام سید مجتبی بدری مدیر مدرسه علمیه امام القائم (عج) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به برپایی این مراسم، اظهار داشت: مردم متدین و فهیم تهران از ساعات اولیه صبح و با وجود شدت گرمای هوا در این مسیر حاضر شدند و با حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای تجدید بیعت کردند.

مدیر مدرسه علمیه امام القائم (عج) افزود: روحانیت اصیل و انقلابی نیز در کنار سایر گروه های مردم در نقاط مختلف این مراسم معنوی و فرهنگی و تبلیغی حاضر هستند و به وظایف تبلیغی و فرهنگی مشغول هستند.

وی بیان کرد: اهالی مسجد و اساتید و طلاب مدرسه علمیه امام القائم (عج) تهران در اقدام مشترک با اهالی مسجد با برپایی موکب در خیابان هفده شهریور تهران در حال خدمت رسانی در زمینه توزیع آب، شربت و بسته ها و وعده های غذایی و اقدامات تبلیغی فرهنگی هستند.

حجت الاسلام بدری گفت: اعضای پایگاه های بسیج خواهران و برادران مسجد جامع احباب الحسین علیه السلام محله اصفهانک تهران نیز چند روز است در تدارک خدمت رسانی به زائران بودند و امروز نیز مشغول جهاد خدمت هستند.

مدیر مدرسه علمیه امام القائم (عج) خاطرنشان کرد: اساتید و طلاب این مدرسه علمیه در عرصه جهاد تبیین، پاسخگویی به شبهات دینی، اقتصادی، اعتقادی، سیاسی و انقلابی و همچنین ارائه مشاوره های مذهبی در طول مسیر مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی در حال خدمت هستند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha