چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۱
پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی در بخش قمصر برگزار شد

حوزه/ راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی با حضور اقشار مختلف مردم در بخش قمصر برگزار شد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه از کاشان، همزمان با برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین حسینی در کربلای معلی، کاروان عظیم عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) با عنوان «جاماندگان قافله‌ی اربعین حسینی» با پای پیاده عازم آستان مقدس شهسواران شدند.

جاماندگان اربعین حسینی(ع) از جوشقان قالی، کامووچوگان، الزگ و کلوخ و کرسگان همراه با عزاداران قهرودی و جوینانی ساعت ۶ صبح، مسیر پیاده‌روی ۱۴ کیلومتری از قهرود و جوینان تا امامزادگان شهسواران را آغاز نمودند.

همزمان عزاداران کاشان، قمصر، قزاآن، حسین آباد و مسلم آباد نیز از مسیر دیگری عازم شاهسواران شده و اهالی روستاهای جهق، زنجانبر، نصرآباد، خرمدشت نیز در مسیر شاهسواران به این خیل جمعیت پیوستند.

در طول این مراسم، اقدامات ترافیکی و انضباطی، فرهنگی و خدماتی برای خدمات رسانی بهینه به عزاداران پیش بینی شده بود و حضور اکیپ های نیروی انتظامی، پلیس راه، بسیج، آتشنشانی، اورژانس جهت همراهی با راهپیمایان قابل تقدیر بود.

همچنین بیش از ۲۰ موکب ثابت و سیار در طول مسیر برای پذیرایی از عزاداران در نظر گرفته شده بود که در فواصل مختلف با پذیرایی های متنوع به طور شایسته به عزاداران خدمت رسانی نموده و حال و هوای مسیر نجف تا کربلا را تداعی می‌کرد.

چند موکب خدماتی و فرهنگی نیز به صورت مجزا و یا در کنار موکب‌های پذیرایی در طول مسیر برپا شده بود که برگزاری ختم قرآن، کمک به بازسازی عتبات، کنترل فشار خون، غرفه کودک، کارگاه رنگ آمیزی و نقاشی، اهداء هدیه به کودکان را برعهده داشتند.

همایش امسال، میزبان بیش از ۱۲ هزار عاشق اهل بیت(ع) بود که خیل عظیم عزاداران نشان از دلِ بی قرار جاماندگان و عشق و ارادت وافر مردم به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم‌السلام) دارد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha