جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۲
ملت ایران با تکیه بر ایمان و وحدت از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

حوزه/آیت‌الله دری نجف‌آبادی گفت: ملت ایران با تکیه بر ایمان، وحدت و فرهنگ ایثار، از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی امام جمعه اراک در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته اراک، با اشاره به فرارسیدن روزهای پایانی ماه صفر، اظهار داشت: ملت ایران در محرم و صفر امسال صحنه‌های کم‌نظیری از ایمان، وفاداری و مقاومت را به نمایش گذاشتند و حضور گسترده مردم در آیین‌های مختلف، جلوه‌ای از انسجام و پایبندی به آرمان‌های اسلامی و انقلابی بود.

وی با بیان اینکه چهارشنبه پیش رو سالروز شهادت پیامبر گرامی اسلام، امام حسن مجتبی(ع) و پنجشنبه شب مصادف با شب شهادت حضرت امام رضا(ع) است، این ایام را فرصتی برای تعمیق معرفت دینی و تجدید عهد با سیره اهل‌بیت(ع) برشمرد.

امام جمعه اراک به خدمات ارزنده موکب‌داران و مردم عراق در پذیرایی از زائران اربعین اشاره کرد و گفت: اخلاص، ایثار و مهمان‌نوازی مردم عراق در خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) نمونه‌ای ارزشمند از فرهنگ عاشورایی و همدلی امت اسلامی است. حضور میلیونی زائران در آیین اربعین حسینی، این اجتماع را به یکی از بزرگ‌ترین جلوه‌های همبستگی جهان اسلام تبدیل کرد و پیام اقتدار، وحدت و پایبندی به فرهنگ عاشورا را به جهانیان مخابره نمود.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با تأکید بر ایستادگی ملت ایران در برابر تهدیدها و جنایت‌های دشمنان، تصریح کرد: ملت ایران با تکیه بر ایمان، وحدت و فرهنگ ایثار، از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نخواهد کرد و سرچشمه همه این عزت‌ها، مکتب پیامبر اکرم(ص) است که هدف بعثت خود را گسترش عدالت، اخلاق، معنویت و کرامت انسانی قرار داد.

وی انصاف را از برترین ارزش‌های اخلاقی پیامبر(ص) دانست و خطاب به مسئولان، مدیران، کارگزاران، اصناف، استادان و خانواده‌ها تأکید کرد: انصاف و عدالت باید سرلوحه رفتار همگان قرار گیرد، چرا که جامعه اسلامی بدون عدالت و اخلاق به اهداف متعالی خود دست نخواهد یافت.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با انتقاد از رفتار دوگانه مدعیان حقوق بشر، خاطرنشان کرد: جنایت‌ها و کشتار مردم بی‌گناه در نقاط مختلف جهان همچنان ادامه دارد و این رفتارها با معیارهای عدالت و انسانیت فاصله‌ای آشکار دارد. فلسفه بعثت همه پیامبران الهی، برپایی عدالت در میان مردم بوده و حکومت دینی نیز زمانی به اهداف خود دست می‌یابد که عدالت، انصاف، خدمت به مردم و رعایت حقوق همگان در متن تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات قرار گیرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی، خطبه حجةالوداع را منشوری جهانی برای کرامت، عدالت و حقوق انسان‌ها معرفی کرد و ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) ۱۴ قرن پیش در آخرین اجتماع بزرگ مسلمانان، با خطاب «ایها الناس» همه انسان‌ها را مورد خطاب قرار دادند و اصولی را بیان کردند که فراتر از مرزهای دینی، قومی و جغرافیایی، ضامن امنیت و کرامت بشر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی تأکید کرد: جان، مال، آبرو و حیثیت انسان‌ها بر یکدیگر حرام است و این حرمت تا روز قیامت پابرجا است.

وی تصریح کرد: اگر جامعه جهانی به تعالیم پیامبر اکرم(ص) در زمینه عدالت، انصاف و احترام به حقوق انسان‌ها عمل می‌کرد، امروز شاهد این حجم از جنگ‌ها، جنایت‌ها، تجاوزها و نقض حقوق بشر در جهان نبودیم.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی خاطرنشان کرد: جهان امروز بیش از هر زمان دیگری به بازخوانی و اجرای تعالیم پیامبر اعظم(ص) در زمینه همزیستی مسالمت‌آمیز و رعایت حقوق همه انسان‌ها نیاز دارد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha