جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۳
ایستادگی،گفتمان اصلی انقلاب است

حوزه/ امام‌جمعه موقت اصفهان، گفت: گفتمان اصلی انقلاب، «ایستادگی، مقاومت و روایت فتح و پیروزی» است که مردم در خیابان‌ها فریاد می‌زنند و باید بر آن پای فشرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین محمدی، امام‌جمعه موقت اصفهان، ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این هفته در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) اظهار داشت: یک ملت ممکن است سال‌ها برای حفظ دستاوردهای خود هزینه بدهد و ۲۳۰ هزار شهید تقدیم کند؛ همان‌گونه که استان اصفهان ۲۴ هزار شهید تقدیم کرده است، اما اگر جامعه در برابر بی‌حیایی، بی‌عفتی و بی‌غیرتی مراقبت نکند، ممکن است دستاوردهای خود را از دست بدهد.

وی افزود: تقوای فردی و اجتماعی به معنای مراقبت از دستاوردهای یک ملت است و جامعه باید برای حفظ آنچه با خون شهدا به دست آمده، هوشیار باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی با اشاره به دو گفتمان «وادادگی» و «بازندگی» بیان کرد: گفتمان وادادگی می‌گوید برای رسیدن به آسایش باید همه چیز را واگذار کرد؛ از برجام و سیاست‌های منطقه‌ای گرفته تا تنگه هرمز. گفتمان بازندگی نیز از سر ناامیدی می‌گوید همه چیز را از دست داده‌ایم و خون شهدا هدر رفته است.

امام‌جمعه موقت اصفهان ادامه داد: هر دو نگاه، خواست دشمن است و هر دو خطرناک هستند، در حالی که گفتمان اصلی انقلاب، ایستادگی، مقاومت و روایت فتح و پیروزی است؛ گفتمانی که مردم آن را در خیابان‌ها فریاد می‌زنند و باید بر آن پای فشرد.

دشمنی آمریکا با ایران پیش از انقلاب آغاز شد

وی با اشاره به سالروز کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خاطرنشان کرد: دشمنی آمریکا با ایران از همان روز و با سرنگونی دولت قانونی مصدق آغاز شد و این دشمنی مربوط به پس از انقلاب اسلامی نیست.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی گفت: ملت ایران شعار «مرگ بر آمریکا» را سر داده و خواهد داد و همچنان در برابر آمریکا مقاومت خواهد کرد و پوزه آن را به خاک خواهد مالید.

امام‌جمعه موقت اصفهان با قدردانی از مردم عراق، حشد شعبی و نیروهای امنیتی این کشور برای برگزاری مراسم اربعین اظهار کرد: ملت عراق در ماه محرم و صفر دو حماسه بزرگ آفریدند و درهای خانه‌ها و قلب‌های خود را به روی زائران گشودند.

وی با اشاره به موضوع انتقام خون شهدا افزود: این ملت برای انتقام خون همه شهدا، از شهید سلیمانی تا شهدای مظلوم مینا، ناو دنا و لامرد، مبعوث شده است.

ادبیات انتقامی بازدارندگی را تقویت می‌کند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی از مسئولان و نیروهای مسلح خواست ادبیات انتقامی خود را تقویت کنند و گفت: این ادبیات مقدمه اجرای عدالت، تأمین امنیت پایدار و ایجاد بازدارندگی در برابر دشمنان است.

امام‌جمعه موقت اصفهان با گرامیداشت روز جهانی مسجد و سالروز هجرت پیامبر اکرم(ص) به جایگاه مسجد اشاره کرد و اظهار داشت: نخستین نهادی که پیامبر پس از هجرت تشکیل داد، مسجد بود و مسجد به عنوان یک سنگر اهمیت دارد.

وی افزود: دشمنان به‌خوبی می‌دانند از کجا ضربه می‌خورند و به همین دلیل در غزه بیش از ۱۲۰۰ مسجد را تخریب کردند.

محمدی ادامه داد: دشمن در کشور ما نیز به دنبال تضعیف مساجد است و باید با حضور جوانان و نوجوانان، مساجد را به سنگرهای انقلابی تبدیل کرد.

مسجد و نمازجمعه تقویت می‌شوند

امام‌جمعه موقت اصفهان نمازجمعه را نیز یک «قرارگاه» دانست و گفت: اگر سنگر مسجد و قرارگاه نمازجمعه در کنار یکدیگر تقویت شوند، می‌توانند به اعتلای فرهنگ ایمان، بصیرت و اخلاق در جامعه کمک کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha