جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۳
دشمن با فشار اقتصادی قصد ضربه زدن به کشور را دارد

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی گفت: دشمن با فشار اقتصادی قصد ضربه زدن به کشور را دارد و در این شرایط صرفه‌جویی در منابع و اتحاد ملی ضرورت دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کاشان در مصلای بقیه الله الاعظم(ع) این شهر اظهار داشت: مقاومت و اتحاد ملت حول ولی فقیه از عوامل شکست دشمن در جنگ اخیر است و این اتحاد و انسجام باید حفظ شود.

وی با بازخوانی ابعاد جنگ ۳۳ روزه، به نقش تعیین کننده پیام تاریخی رهبر شهید انقلاب در پیروزی حزب‌الله لبنان اشاره کرد که توسط شهید قاسم سلیمانی به سید حسن منتقل شده و باعث تقویت روحیه حزب الله و تغییر در سرنوشت جنگ شده بود.

امام جمعه کاشان با اشاره به مناسبت‌های تاریخی هفته جاری، افزود: بحرین که وسعتی هم‌اندازه استان البرز دارد، در دوران محمدرضا پهلوی و با دسیسه انگلیسی‌ها از ایران جدا شد. همچنین کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ نقطه عطفی در دشمنی آشکار آمریکا با ایران محسوب می‌شود و برخلاف تصور برخی، خصومت واشنگتن تنها به ماجرای تسخیر لانه جاسوسی محدود نمی‌شود، بلکه ریشه در آن کودتای ضد ملی دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، با اشاره به ادعای اخیر معاون رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اولویت کاهش قیمت بنزین، گفت: هدف اصلی دشمن از ابتدا سلطه کامل، تجزیه ایران و تغییر نظام حکومتی بود و اینکه امروز مجبور به عقب‌نشینی در شعارها شده‌اند، نشان دهنده شکست توطئه‌هایشان در برابر مقاومت و اتحاد مثال‌زدنی ملت ایران است.

وی با افشای توطئه جدید دشمن، تصریح کرد: آمریکا امیدوار است با فشار اقتصادی، فضای ناامنی مشابه کودتای ۱۸ دی را در کشور ایجاد کند، اما پادزهر قطعی این نقشه شوم، اتحاد همه جریانات حول محور ولایت فقیه و همراهی مردم در صرفه‌جویی جدی در مصرف انرژی، آب و کالاهای اساسی است.

امام جمعه کاشان با اشاره به انتصاب‌های هفته گذشته رهبر معظم انقلاب، بیان کرد: تحلیلگران خارجی در مورد این انتصاب‌ها گفتند که راهبرد جمهوری اسلامی از حالت تدافعی به تهاجمی تبدیل شده و فرماندهان مأموریت یافته‌اند تا راهبرد تهاجمی را در دستور کار قرار دهند.

وی با تاکید بر اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر، تصریح کرد: در خصوص مسئله عفاف و حجاب، همه نهادهای متولی باید به وظایف قانونی و شرعی خود به‌درستی عمل کنند و نباید از این موضوع حیاتی غافل شوند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha