جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۸
تاب آوری اقتصادی هر طرف در این مرحله از جنگ بیشتر باشد، جنگ به نفع او تمام خواهد شد

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین عاملی با اشاره به محاصره دریایی ایران توسط آمریکا و بستن تنگه هرمز توسط ایران اظهار کرد: ایران و آمریکا بعد از ۶ ماه جنگ به یک زورآزمایی بسیار حساس و سرنوشت ساز رسیده اند. ترامپ می‌گوید با محاصره دریایی ایران را از پای در می‌آورم و ایران می‌گوید با بستن تنگه هرمز ترامپ را ساقط می‌کنم در اینجا تاب آوری هر طرف بیشتر باشد جنگ به نفع او تمام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اردبیل، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان اردبیل در خطبه های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار گردید، اظهار داشت: خداوند را شاکریم به ما شهری و منطقه ای و استانی داده که از جهت جمال، طبیعت و ظرفیت های مختلف بی نظیر است در ورودی های شهر تابلو زدیم: بلده طیبه و رب غفور؛ بخاطر این ظرفیت ها در روزهای تعطیل سیل آسا توریست وارد شهر ما می شود در این چند روز حدود ۴۵۰ هزار خودرو وارد منطقه ما شد که در دنیا کم نظیر است به همین جهت بسیاری از راه ها و مراکز توریستی از شدت جمعیت قفل شد. انتظار این است که هم استانی ها با انصاف و ادب کامل از میهمانان پذیرایی کنند و فرهنگ فاخر و مدنیت کم نظیر خود را نشان دهند از تمام مراکز توریستی و عزیزان تجار می خواهم با مشاهده رفتارهای منافی عفت حتماً تذکر دهند چه با زبان و چه با مکتوبی که در محل کار خود نصب می کنند و تماشاگر نباشند و الا در آینده امنیت اخلاقی در منطقه ما کلاً از بین می رود به عنوان کارشناس دین عرض می کنم این تذکر دادن ها ثوابش بالاتر از دو ماه عزاداری است چون امام حسین (ع) برای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرده است.

وی در بخش دیگری از خطبه ها اظهار داشت: رفته رفته عظمت پیروزی ایران در جنگ با آمریکا در دنیا خودشان را نشان می دهد این پیروزی واقعاً یک معجزه کامل و تجلی امداد الهی است. وسلی کلارک فرمانده پیشین ناتو می‌گوید این جنگ اکنون برای حفظ هژمونی آمریکا جنبه وجودی پیدا کرده است و دیگر راه خروجی وجود ندارد شکست در اینجا صرفاً یک عقب گرد موقت نیست بلکه به معنای پایان نظم جهانی پس از سال ۱۹۴۵ خواهد بود. آمریکا یک قدرت شبکه ای نظامی در دنیا درست کرده است. ۷۵۰ پایگاه ۱۷۳ هزار نیروی نظامی در ۸۰ کشور دنیا فقط در تنگه هرمز برای محاصره آن دویست ناو آورده است اما با این قدرت افسانه ای در برابر قدرت ایران زانو زد. آمریکایی ها اعتراف می کنند در جنگ رمضان ۱۳ هزار هدف را مورد حمله قرار دادند و شدت بمباران ها بیش از دو برابر حمله به عراق بوده است ولی نتوانستند هیچ هدفی را محقق کنند. رئیس ناتو اعلام کرد که از ایتالیا با پانصد هواپیمای جنگی به ایران حمله کردیم آنها در نهایت از سر استیصال به زدن پل ها و زیر ساخت ها پناه آورده اند و بدتر از همه کودکان را مورد حمله قرار دادند.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی با اشاره به یاوه گویی های اخیر ترامپ گفت: ترامپ اخیراً اعلام کرد که نه جنگ می کنم و نه به طرف دیپلماسی می روم بلکه فشار اقتصادی را ادامه می دهم. این سخن اولاً اعتراف به شکست در میدان نظامی است. با صراحت می گوید در میدان جنگ نتوانستم حریف ایران شوم به همین جهت به فشار اقتصادی پناه می آورم این عزت برای ایران در تاریخ ماندگار خواهد شد. ترامپ می گوید اعتماد خودم به ایرانی ها را از دست داده ام یعنی قبلا به ایرانی ها اعتماد داشتم همه می پرسند به چه چیزی از ایرانی ها اعتماد داشتی حتما می خواهد بگوید اعتماد داشتم که با جنگ و تهدید کشور خودشان و سرنوشت خودشان را در یک طبق زرین در اختیار من قرار می دهند. او چرا می گوید به دیپلماسی نیز اعتماد ندارم. خودش جواب می دهد، می گوید چون در مذاکره با ایرانی‌ها کلافه و دیوانه شدم می‌خواهد بگوید آنچه را که در میدان جنگ نتوانستم بگیرم خواستم در میدان مذاکره بگیرم ولی دیپلمات‌های ایرانی امتیاز ندادند و الان هم حاضر به مذاکره نیستند البته او در پشت پرده مدام واسطه می‌فرستد.

وی در ادامه افزود: حالا ایران و آمریکا بعد از ۶ ماه جنگ به یک زورآزمایی بسیار حساس و سرنوشت ساز رسیده اند. ترامپ می‌گوید با محاصره دریایی ایران را از پای در می‌آورم و ایران می‌گوید با بستن تنگه هرمز ترامپ را ساقط می‌کنم در اینجا تاب آوری هر طرف بیشتر باشد جنگ به نفع او تمام خواهد شد ترامپ تا حال هرچه کرده بر اساس خطای محاسباتی بوده الان نیز خطا رفته است یک نویسنده عرب می‌نویسد ترامپ با محاصره دریایی به نقطه « انقلب السحر علی الساحر» رسیده است این یک ضرب المثل عربی است یعنی ساحر آمده بود با سحر خود کاری بکند اما سحر به طرف خود او برگشت و او را بلعید ترامپ خواست با محاصره دریایی آبی برای خود گرم کند اما منجر به بسته شدن کامل تنگه هرمز شد در نتیجه ایران ۲۰ درصد شیر نفت جهان را بست.

خطیب جمعه اردبیل گفت: در طول ۱۶۰ روز جنگ نزدیک به ۲ میلیارد بشکه نفت از بازار جهانی حذف شد اقتصاد جهانی قطعاً تحمل ادامه حذف را نخواهد داشت و حالا بحران اقتصادی بر کل کشورها مخصوصاً برای آمریکا اثر بسیار منفی گذاشته و شعبیت و محبوبیت ترامپ را به شدت پایین آورده به حدی که هیچ رئیس جمهور آمریکا تا حال این گونه تنزل محبوبیت نداشته و این برای جمهوری‌خواه ها در انتخابات آینده که نزدیک است سم مهلک است در نتیجه او قطعاً نمی‌تواند محاصره دریایی را که منجر به بسته شدن تنگه می‌شود ادامه دهد. اسرائیلی‌ها لحظه به لحظه از اوضاع اقتصادی ایران به ترامپ گزارش می‌دهند و هزاران دروغ به خورد او می‌دهند و او را به ادامه محاصره و بلکه جنگ تشویق می‌کنند و به شدت نگران هستند که ترامپ به صورت ناگهانی همه چیز را رها کند و برود.

خطیب جمعه اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: بزرگترین خطای محاسباتی ترامپ در موضوع محاصره دریایی این است که وسعت سرزمینی ایران را در نظر نگرفته است ایران با ۱۶ کشور همسایه است در نتیجه محاسبه دریایی از حالا فشل است، نه اینکه فشل خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل ابراز کرد: در محاصره دریایی اولاً آمریکا نمی‌تواند با کشتی‌های جنگی به مدت طولانی یک منطقه جغرافیایی وسیع را که شامل دریای عرب و دریای هند است مراقبت و رصد کند ثانیاً کشتی‌های بزرگ نفتی چین کار خودشان را انجام می‌دهند و کسی نمی‌تواند به آنها معترض شود ثالثاً بندرها و کشتی‌های پاکستان و خطوط زمینی این کشور به نفع ایران کار می‌کنند با ورود کشتی‌های ایران به آب‌های سرزمینی پاکستان کسی نمی‌تواند به آنها معترض شود رابعاً خطوط راه آهن ایران که بمباران شده بود کاملاً اصلاح شده و با تمام توان در مسیر چین و دولت‌های منطقه فعال است و ایران در حال توسعه کریدورهای ریلی است. خامساً بندرهای دریای خزر به طور منظم ایران را با کشورهای مشرف به این دریاچه از جمله روسیه مرتبط می‌کند سادساً برای مراوده اقتصادی مرزهای زمینی در عراق، ترکیه، آذربایجان، اقلیم ، افغانستان و ترکمنستان و … شبانه روزی به طور کامل فعال است سابعاً تمام تلاش آمریکا در محاصره دریایی ممانعت از فروش نفت است ایران راه‌های بسیاری برای فروش نفت دارد از جمله اینکه ایران در شرف افتتاح پالایشگاه جدید است با تبدیل نفت به مشتقات مشکل تحریم یکسره حل می‌شود و صادرات مشتقات هیچ مشکلی ندارد ایران سالانه ۶ میلیارد دلار برای واردات مشتقات صرف می‌کند با احداث پالایشگاه کل این مبلغ در کشور می‌ماند و برای نیازهای ارزی صرف می‌شود ثامناً ایران خارج از محدوده محاصره چند ۱۰ میلیون بشکه نفت روی آب آماده فروش دارد به خاطر این ظرفیت ها است که دولت اعلام کرد ۹۹ درصد درآمد نفتی ۴ ماهه محقق شده است.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی گفت: البته ملت عزیز ما در این زورآزمایی سرنوشت ساز نقش بسیار حیاتی دارد مقاومت، صرفه‌جویی، ایثار ، اجتناب از احتکار و گران فروشی و توجه به شرایط حساس کشور و توجه به اینکه در حال جنگ هستیم و اجتناب کامل از ارسال ضعف قطعاً دشمن را در این جنگ نیز مأیوس خواهد کرد در حال حاضر آنها به شدت ملت ایران را تحت نظر دارند که در این کارزار اقتصادی چه عکس العملی خواهد داشت از مسئولین محترم نیز انتظار است با درایت بیشتر از آلام اقتصادی ملت بزرگ بکاهند مخصوصاً قشر آسیب پذیر باید بیشتر از همه مورد عنایت دولت باشند. و توان خرید آنها نباید کمتر شود.

وی در بخش دیگری از خطبه ها اظهار داشت: پیمان مکه یک سوال بزرگی در ذهن مسلمان‌ها درست کرده است پاکستان، عربستان و ترکیه پیمان نظامی برای دفاع امضاء کرده‌اند و این موسوم به پیمان مکه شده است. مسلمان‌ها سوال می‌کنند برای جریان نفت پیمان دفاعی بستید چرا برای ۸۰ هزار فلسطینی مظلوم که در غزه شهید شدند پیمان نبستید؟ حکام اسلامی در کشورهای اسلامی هیچ وقت برخلاف نظر آمریکا نمی‌توانند کاری کنند اما سوال از علمای اسلامی است چرا آنها در کنار آمریکا و اسرائیل ایستاده‌اند؟ طریفی از علماء بزرگ سعودی که سال‌هاست در زندان به سر می‌برد می‌گوید من در احوال علماء اسلام در تمام دوره‌ها مطالعه کرده ام در هیچ دوره‌ای مثل دوره ما علماء دین فروشی نکرده‌اند

وی همچنین افزود: عافض القَرَنی آخوند درباری آل سعود است قبلاً فتوی داد اردوغان کافر است اخیراً فتوی داد او بهترین مسلمان است (بعد از توافق مکه) به او گفتند کدام فتوای تو درست است؟ گفت: ما در فتوا قاعده داریم و آن ، این است: من سالمته دولتنا سالمناه و من عادته عادیناه نحن علی قیادتنا قلبا و قالبا!!! (یعنی هرکسی که دولت ما با او رفتار مسالمت آمیز داشته باشد ما نیز فتوای مسالمت آمیز می دهیم و اگر دولت ما با کسی دشمنی بکند ما هم فتوی دشمن گونه به او صادر می کنیم) یعنی حکم خدا را گذاشته طبق میل حاکم دین جدید درست می‌کند! چنین شخصی قطعاً خارج از دین است.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی گفت: عجیب این است که تمام آخوندهای وهابی به دهان حکومت نگاه می‌کنند یک نفر نهی از منکر نمی‌کند بلکه برای هر جنایت حکام، فتوی و توجیه درست می‌کنند! اگر با عاصفه الحزم به یمن حمله کردند می‌گویند در اینجا جهاد واجب است اگر حکومت‌ها حماس را تایید نکردند می‌گویند در غزه حق با اسرائیل است و فلسطینی‌ها غاصبند اگر حکومت‌ها با بشار اسد مخالف بودند فوراً فتوی می‌دهند جهاد علیه بشار واجب است اگر با آمریکا همراه شدند فوراً می‌گویند آمریکا عامل امنیت و رفاه دنیاست سدیس پیش نماز مکه گفت امنیت و رفاه در دنیا دو رکن دارد: آمریکا و آل سعود!

خطیب جمعه اردبیل تصریح کرد: اگر موضوع عادی‌سازی پیش آمد فوراً می‌گویند پیامبر در مدینه زندگی مسالمت آمیز با یهود داشت اگر صحبت تحریم کالاهای اسرائیلی پیش آمد ( که پیشنهاد رهبر شهید ما بود) فوراً می‌گویند پیامبر با یهودی‌ها داد و ستد داشت اگر موضوع اخراج و مهاجرت اهالی غزه از غزه پیش آمد فوراً می‌گویند پیامبر(ص) مکه را ترک کرد، نه غزه بالاتر از مکه است و نه اهل غزه بالاتر از رسول خدا(ص)! اگر ملت‌ها اعتراض کردند که چرا حکام کشورهای خلیج فارس میلیاردها دلار پول امت به ترامپ بخشش کردند فوراً می‌گویند زکات را از باب تالیف قلوب و دفع شر می‌توان به “المؤلفة قلوبهم” داد اگر ترامپ گفت فلان حاکم مسلمان باید از ماتحت من ببوسد فوراً مفتی می‌آید و می‌گوید حتماً در این بوسیدن مصلحتی برای کشور و برای عالم اسلام وجود دارد و نباید رسانه ها شلوغ بکنند هرگونه صحبت در این باب حرام است! اگر صدام به کویت حمله کرد فوراً فتوی دادند صدام کافر و خارج از دین است و وقتی روز عید قربان توسط موالیان اهل بیت اعدام شد فوراً فتوی دادند که صدام شهید است! وقتی حاکم یک کشور زن‌های لخت و عور را به مکه آورد و آنها کنار ماکت مکه رقصیدند آخوندها فوراً فتوی دادند که اطاعت حاکم بالاتر از حرمت کعبه است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: طبق اعلام مراکز تحقیقی، جرج بوش ۴.۵ میلیون مسلمان را در عراق، افغانستان، پاکستان، یمن و سوریه کشت یکی از علماء وهابی در یک مجلس رسمی می‌گوید فی صفحه التاریخ مکتوب عنوان الله ثم بوش و الا ذهبنا یعنی اگر خدا و بوش نبودند ما از بین رفته بودیم !!! واقعاً جای تاسف است که این مفتی عنصر خبیث، ناپاک و جنایت کار یعنی بوش را در ردیف و کنار خداوند قرار می دهد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha